avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

مشاوره روانشناسی رشت | بهترین مشاور در رشت

مشاوره روانشناسی در رشت دغدغه ذهنی برای کسانی است که درگیر مشکل خاصی شده باشند. در واقع کمک‌گرفتن از مشاوره روان‌شناسی یکی از بهترین راهکارها برای مشکلات ما است. مشاورین با استفاده از تخصص و تجربه‌ای که دارند به‌خوبی می‌توانند در موضوعات مختلف به ما کمک کنند. اما قبل از اینکه از هر مشاوره‌ای استفاده کنیم باید با ویژگی‌های این شکل از مشاوره و همین‌طور نشانه‌های یک مرکز مشاوره خوب آشنا باشیم. به همین خاطر در این مطلب سعی می‌کنیم تا بیشتر راجع به مشاوره روانشناسی رشت و آنچه باید راجع به این موضوع بدانید صحبت کنیم.

منبع: مشاوره روانشناسی رشت | بهترین مشاور در رشت

مشاوره روانشناسی رشت

اولین سؤال در ذهن بسیاری از ما این است که اصلاً استفاده از مشاوره روانشناسی رشت به چه دردی می‌خورد؟ خیلی از ما تصور می‌کنیم می‌توانیم مشکلات‌مان را به‌تنهایی یا با کمک‌گرفتن از اطرافیان حل کنیم. اما واقعیت این است که بیشتر وقت‌ها مشکلات به این سادگی برطرف نمی‌شوند. ناتوانی در نگاه‌کردن به موضوع از زاویه دیگر، نداشتن تجربه و همین‌طور بیماری‌های روحی از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند نتوانید به‌تنهایی مشکلات‌تان را حل کنید. این در حالی است که مشکلات در ذهن ما وجود دارند و انرژی بسیاری می‌گیرند.

هرکدام از ما اگر درگیر بعضی مسائل نباشیم توانایی بیشتری برای زندگی در اجتماع داریم؛ و می‌توانیم به پیشرفت‌های بسیاری دست پیدا کنیم. به همین خاطر حل کردن درگیری‌های ذهنی یا بیماری‌های روحی یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام بدهیم. اما این کار بدون کمک‌گرفتن از متخصصین تقریباً غیرممکن است. به همین خاطر بهترین کار این است که وقتی احساس می‌کنید موضوعی ذهن شما را درگیر کرده یا شرایط روحی‌تان به هم ریخته است از یک مشاور کمک بگیرید.

خدمات مراکز مشاوره روانشناسی رشت

بسیاری از ما می‌دانیم که کمک‌گرفتن از مشاورین بسیار مفید است. اما نمی‌دانیم که برای چه کارهایی می‌توانیم از آن‌ها کمک بگیریم. در حقیقت حیلی مواقع دلیل مراجعه نکردن به مراکز مشاوره این است که ما از خدمات این مراکز آگاهی نداریم. به همین خاطر در این قسمت با یکدیگر راجع به خدمات مراکز مشاوره رشت صحبت خواهیم کرد. این خدمات به شرح زیر هستند.

1- کمک به حل مسئله

هر موضوعی که ذهن شما را درگیر کرده می‌توانید با مشاورین در میان بگذارید. یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوره این است که به شما کمک می‌کند دغدغه‌های ذهنی‌تان را برطرف کنید. مشاورین با استفاده از روش‌های مختلف حل مسئله و تصمیم‌گیری به شما کمک می‌کنند راجع به موضوعی که ذهن‌تان را درگیر کرده به یک نتیجه کلی دست پیدا کنید.

2- مشاوره روانشناسی در رشت برای درمان بیماری‌های روحی

شناخته‌شده‌ترین کاری که مشاورین انجام می‌دهند درمان بیماری‌های روحی است. بااین‌حال خیلی از ما نمی‌دانیم که درگیر مشکلات روحی شده‌ایم. برای مثال بسیاری از کسانی که درگیر وسواس هستند خودشان را شخصیت‌هایی تمیز می‌دانند. به خاطر داشته باشید که یکی از نشانه‌های مهم بیماری‌های روحی این است که فرد احساس ناراحتی می‌کند؛ و یا باعث ناراحتی دیگران می‌شود. به‌علاوه اگر شما زمان زیادی از روزتان را درگیر یک موضوع خاص هستید، می‌تواند نشانه مشکلاتی در این زمینه باشد. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا بیماری‌های روحی را درمان کنید؛ و در نتیجه انرژی بیشتری برای سایر فعالیت‌های زندگی‌تان داشته باشید.

برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

3- مشاوره‌های خانواده

مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آیند یکی از موضوعاتی است که ذهن ما را بسیار درگیر می‌کند. خانواده جایی است که همه ما می‌خواهیم در آن آرامش داشته باشیم. اما اختلاف میان اعضا می‌تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. برای حل مشکلاتی که درون خانواده پیش می‌آید می‌توانید از مشاوره روانشناسی در رشت استفاده کنید. مشکلاتی مثل اختلاف بین زوجین، درگیری با فرزندان نوجوان و همین‌طور اعتیاد یا بیماری روحی یکی از اعضای خانواده از جمله مشکلاتی هستند که می‌توانید با کمک مشاورین خانواده برطرف کنید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

4- مشاوره روانشناسی در رشت برای کمک به بهترشدن شرایط

مشاوره روان‌شناسی همیشه هم برای رفع یک مشکل نیست. شما می‌توانید با استفاده از این مشاوره‌ها شرایط خود را از آنچه هست بهتر کنید. کمک به پیداکردن استعدادها، راهکارهایی برای ازدواج موفق و بسیاری از مسائل دیگر از جمله موضوعاتی هستند که می‌توانید با کمک‌گرفتن از یک مشاور آنها را برطرف کنید.

5- یادگیری مهارت‌ها

اگر احساس می‌کنید برخی مهارت‌ها را ندارید بهتر است با یک مشاور صحبت کنید. یادگیری قدرت نه گفتن، چگونگی برقراری ارتباط با دیگران، راهکارهایی برای مدیریت استرس و بسیاری از مسائل دیگر از جمله خدماتی هستند که می‌توانید از مشاوره روانشناسی رشت بگیرید.

6- مشاوره‌های تربیتی

تربیت‌کودک مهم‌ترین وظیفه هر پدر و مادری است. اشتباهات شما در این زمینه می‌تواند مشکلات جدی را برای فرزندتان ایجاد کند. به همین خاطر بهتر است راجع به نیازهای فرزندتان و راه‌های برطرف‌کردن آن از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین با ویژگی‌های روحی هر دوره سنی آشنایی دارند؛ و می‌توانند به شما برای تربیت بهتر فرزندتان کمک کنند.

7- مشاوره اعتیاد

اعتیاد یکی از جدی‌ترین مشکلاتی است که می‌تواند شما یا اطرافیان‌تان را درگیر خودش کند. به‌علاوه بسیاری از معتادان حتی پس از ترک نیز دوباره به‌سوی استفاده از مواد مخدر برمی‌گردند. این موضوع بیش از هر چیز به خاطر این است که مشاوره روانشناسی برای درمان اعتیاد جدی گرفته نمی‌شود. یکی از خدمات مراکز مشاوره این است که به شما کمک می‌کنند در ترک اعتیاد موفق‌تر باشید.

برای دریافت خدمات مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

8- مشاوره روانشناسی در رشت حل مسائل جنسی

مشکلات جنسی از آن دسته مسائلی هستند که معمولاً راجع به آن‌ها صحبت نمی‌کنیم. بااین‌حال تحقیقات نشان می‌دهد که بخش مهمی از سلامت روان و همین‌طور کیفیت زندگی مشترک ما، به این موضوع مرتبط است. به همین خاطر شاید بهتر باشد راجع به این موضوع با کسی صحبت کنید. خجالت از صحبت‌کردن و همین‌طور آشنا نبودن با راه‌حل‌های علمی از جمله دلایل این است که بسیاری از ما نمی‌توانیم با اطرافیانمان راجع به این موضوع صحبت کنیم. به همین خاطر بهتر است راجع به این مسئله از مشاوره جنسی کمک بگیرید.

سایر خدماتی که می‌توانید از مراکز مشاوره روانشناسی دریافت کنید به شرح زیر است. مشاوره کودک ، مشاوره شغلی ، مشاوره نوجوان ، مشاوره آنلاین ، مشاوره طلاق و..

ویژگی های مرکز مشاوره روانشناسی خوب

مجوز رسمی و نیروهای متخصص

اولین و مهم‌ترین ویژگی یک مرکز مورد تأیید داشتن مجوز رسمی است. نبود این مجوز به معنای آن است که مشاور شما مورد تأیید سازمان نظام روان‌شناسی نیست. به‌علاوه این حق شماست که راجع به تحصیلات، تخصص و پروانه اشتغال مشاورین مرکز نیز اطلاع داشته باشید. پس اگر به دنبال برطرف‌کردن مشکلات هستید در درجه اول به این نکات توجه داشته باشید.

خدمات متنوع و به‌روز

همان‌طور که گفتیم مشکلاتی که شما می‌توانید برای آن‌ها از یک مشاور کمک بگیرید بسیار متنوع هستند. به همین خاطر مرکز مشاوره‌ای که به آن مراجعه می‌کنید نیز باید بتواند همه این نیازها را پوشش بدهد. در غیر این صورت شما مجبور می‌شوید برای هر مشکل از یک مرکز به مرکز دیگر بروید.

برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

داشتن تجهیزات کافی

این روزها برای بسیاری از مشکلات روحی از دستگاه‌هایی مثل نوروفیدبک یا بیوفیدبک استفاده می‌شود. به‌علاوه استفاده از ابزارهایی مثل انواع تست‌های شخصیتی نیز در مراکز مشاوره روانشناسی رشت بسیار رایج است. به همین خاطر می‌توان گفت یکی از ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خوب این است که تمامی این تجهیزات را داشته باشد.

سخن آخر

مشاوره روانشناسی رشت یکی از خدماتی است که همه ما در زندگی به آن نیاز داریم. درست مانند مشکلات جسمی که برای پیشگیری یا درمان آن‌ها از یک متخصص کمک می‌گیریم، روان ما نیز به مراقبت نیاز دارد. به همین خاطر بهتر است که هرکدام از ما هرازگاهی از یک مشاور برای بررسی شرایط روحی‌مان کمک بگیریم. بااین‌حال همان‌طور که گفتیم باید دقت داشته باشید که این مراکز ویژگی‌های یک مرکز مشاوره مورد تأیید را داشته باشند. در غیر این صورت شما با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد.

برای دریافت مشاوره روانشناسی در رشت می توانید از طریق شماره 02191002360 برای مشاوره تلفنی روانشناسی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: مشاوره روانشناسی رشت | بهترین مشاور در رشت

دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟ این سؤال اضطراب زیادی را در خیلی از خانم‌ها و آقایان به وجود می‌آورد. وقتی مدت طولانی را درگیر کار و فعالیت بوده‌ایم کنارگذاشتن ناگهانی آن‌ها می‌تواند بسیار سخت باشد. وقتی کاری برای انجام‌دادن نداشته باشیم مشکلات بسیاری را نیز تجربه خواهیم کرد. این مشکلات از مسائل ساده‌ای مثل سر رفتن حوصله تا اتفاقات جدی‌تری مثل افسردگی و احساس بی‌ارزشی را شامل می‌شود. به همین خاطر باید به دنبال راه حلی برای شرایط موجود باشیم. یا به‌عبارت‌دیگر باید واقعاً به این سؤال پاسخ بدهیم که دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟ ما در این مطلب سعی می‌کنیم تا پاسخ‌های مختلفی را برای این سؤال ارائه کنیم. این نکته را نیز به‌خاطر داشته باشید که یک راه‌حل مناسب برای برنامه‌ریزی‌کردن این دوره از زندگی این است که از یک مشاوره تلفنی متخصص روانشناسی کمک بگیرید.

منبع: دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

دوران بازنشستگی

بازنشستگی دوره‌ای از زندگی است که همه ما دیریازود وارد آن خواهیم شد. شاید خیلی از روزهایی که سرکار بوده‌اید به این دوران فکر کرده باشید. خیلی اوقات، وقتی فشار کاری بالا می‌رود ما آرزو می‌کنیم که ای‌کاش در دوران بازنشستگی بودیم. اما آیا واقعاً برای این دوره از زندگی آماده هستید؟ بازنشستگی زمانی است که شما دیگر فشار و استرس‌های کاری را تجربه نخواهید کرد؛ و این موضوع قطعاً آن را شیرین خواهد کرد. بااین‌حال باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که بسیاری از بیماری‌های روحی در همین دوران می‌توانند شما را درگیر خودشان بکنند.

بسیاری از افراد وقتی احساس می‌کنند کاری برای انجام‌دادن ندارند فکر می‌کنند که دیگر مفید نیستند. این موضوع به‌تدریج مشکلاتی مانند ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس، احساس بی‌ارزشی و افسردگی را به همراه خواهد داشت. به همین خاطر بسیار مهم است که شما با آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب وارد این دوره شوید. این کار باعث خواهد شد که واقعاً از روزهای بازنشستگی‌تان لذت ببرید.

چرا باید برای دوران بازنشستگی برنامه ریزی بکنیم؟

بالاخره روزی با این سوال مواجه خواهید شد. مطمئنا شما در جوانی برای بازنشستگی اقداماتی کرده یا در حال انجام آن هستید. اما حتما از خود بپرسید آیا کافی است؟ هرچه اندوخته های روانی و مادی شما بیشتر باشد دوران سالمندی آسوده تری خواهید داشت. فراموش نکنید که مساله فقط پول نیست. کافی است با بازنشسته ها صحبتی بکنید؛ می بینید که بزرگ ترین دغدغه آن ها بی دغدغگی است. به همین دلیل احتمال ابتلا به افسردگی و ناامیدی در سالمندان بیشتر است.

بنابراین شما باید برای دوران بازنشستگی برنامه ریزی داشته باشید. این گونه نه تنها زندگی برای شما و همسرتان تمام نشده. بلکه می‌توانید از فصل جدید زندگی تان لذت هم ببرید.

دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

اگر منتظر این هستید که همسر و فرزندان تان برای شما کاری بکنند، سخت در اشتباهید. بله شما اکنون تمام وقت تان آزاد است و آن ها فرصت بیشتری برای با شما بودن دارند. اما هنوز هم این شما هستید که باید برای زندگی تان برنامه ریزی نمایید.

مدیریت اقتصادی

بازنشستگی یکی از دوره‌های پرخرج زندگی ماست. در این دوران احتمالاً شما منبعی برای کسب درآمد بیشتر ندارید. و باید با حقوق دوران بازنشستگی خود زندگی کنید. این درحالیست که هزینه‌های ما در این روزها بیشتر خواهد شد. هزینه‌های درمانی، ازدواج فرزندان یا خرید هدیه برای عروس، داماد و نوه‌ها از جمله مخارجی هستند که در این دوران خواهید داشت. پس مدیریت شرایط اقتصادی یکی از موضوعاتی است که در این دوران باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید.

فعال باشید

همان‌طور که گفتیم بیکاری‌های دوران بازنشستگی می‌توانند بسیار مشکل‌آفرین باشند. به همین خاطر یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید به آن توجه کنید این است که فعالیت خود را حفظ کنید. برای خودتان برنامه‌های ساده‌ای داشته باشید که شما را همچنان پویا و فعال نگه دارند.

روابط اجتماعی خود را حفظ کنید

دوستان همسنی که شرایط مشابهی دارند و دوره بازنشستگی را می‌گذرانند یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید به آن توجه کنید. این دوستان شرایط اجتماعی و فکری مشابهی با شما دارند. به همین خاطر می‌توانید لحظات خوبی را در کنار آن‌ها بگذرانید. به‌علاوه شما می‌توانید از راهکارهایی که آنها در زندگی استفاده می‌کنند کمک بگیرید.

ارتباط با خانواده را تنظیم کنید

بازنشستگی زمانی است که شما فرصت بیشتری برای بودن در کنار خانواده خواهید داشت. این می‌تواند بسیار جذاب و خواستنی باشد. بااین‌حال همین موضوع می‌تواند مشکلاتی را نیز به همراه داشته باشد. شما حالا زمان بیشتری کنار هم هستید. این می‌تواند دلیل بروز بسیاری از اختلافات نیز باشد. آیا برای این شرایط آماده هستید؟

بهتر است ارتباطات خود با خانواده را به شکلی تنظیم کنید که این مشکل پیش نیاید. برای مثال شاید لازم باشد مهارت‌های ارتباط با خانواده و همسر را یاد بگیرید. یا شاید بهتر باشد زمان کنار آنها بودن را مدیریت کنید. برای برنامه‌ریزی این شرایط می‌توانید از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

انجام‌دادن کارهای لذت‌بخش

اکنون زمان آن است تا فعالیت‌هایی که همیشه آرزوی انجام آن را داشتید به پایان برسانید. در این دوران وقت بیشتری برای انجام بسیاری از کارها دارید. یک لیست از فعالیت‌هایی که برایتان لذت‌بخش است و به آن علاقه دارید تهیه کنید و سعی کنید تمام آن‌ها را انجام دهید.

اهمیت یادگیری‌های جدید

یکی از برنامه‌هایی که می‌توانید برای دوره بازنشستگی داشته باشید این است که به دنبال یادگیری‌های جدید بروید. این کار زمان شما را پر خواهد کرد. به‌علاوه احساس توانمندی و باارزش بودن خواهید کرد. در کنار همه این‌ها یادگیری یک فعالیت جدید ذهن شما را فعال نگه می‌دارد. باتوجه‌به اینکه شما در سنین رو به سالمندی قرار دارید فعالیت‌های مغزی بیشتر یکی از مهم‌ترین نکاتی است که به آن نیاز دارید.

تفریح کنید

خانه‌نشینی و نداشتن تفریح می‌تواند مشکلات بسیاری را برای روحیه شما به همراه داشته باشد. این کار باعث می‌شود که شما درگیر روزمرگی و یکنواختی در زندگی شوید. بهتر است برنامه‌هایی برای تفریح در نظر بگیرید. برای این کار فهرستی از کارهایی که به شما احساس آرامش می‌دهد تهیه کنید. و این کارها را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

ورزش منظم

یکی از مسائلی که به سلامت جسم و روان فرد بازنشسته کمک می‌کند ورزش و فعالیت روزانه و مداوم است. هیچگاه فعالیت بدنی خود را قطع نکنید و همیشه ورزش را در برنامه روزانه‌تان قرار دهید. بااین‌حال توجه داشته باشید که ورزش‌هایی را انجام دهید تا به سلامت جسم و روان شما کمک کند و منجر به آسیب رساندن به بدنتان نشود. ورزش صحیح و منظم باعث می‌شود تا از دوران بازنشستگی و سالخوردگی خود لذت ببرید.

دوران بازنشستگی و اهمیت مشاوره

همان‌طور که در ابتدای این بحث هم گفتیم بازنشستگی دوره‌ای است که شما می‌بایست برای آن برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید. بی‌توجهی به این مسئله می‌تواند مشکلات و بیماری‌های روحی بسیاری را به همراه داشته باشد. بااین‌حال خیلی از ما با اصول برنامه‌ریزی برای زندگی آشنا نیستیم. یا شاید شما از نیازها و ویژگی‌های دوره‌ای که وارد آن می‌شوید آگاهی کافی نداشته باشید.

به همین خاطر گفته می‌شود که کمک‌گرفتن از یک مشاور متخصص در این شرایط می‌تواند بسیار مفید باشد. مشاور به شما کمک خواهد کرد تا با درنظرگرفتن جنبه‌های مختلف دوران جدید زندگی‌تان برای آن برنامه‌ریزی کنید.

برای دریافت مشاوره خانواده تلفنی در زمینه دوران بازنشستگی از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.



سؤالات متداول

چطور از بیماری‌های روحی بعد از بازنشستگی پیشگیری کنیم؟

سعی کنید تا جای ممکن خودتان را فعال نگه دارید. انجام کارهای مختلف، برعهده گرفتن مسئولیت‌ها، ارتباط با دیگران و کمک گرفتن از یک مشاور متخصص همگی می توانند بسیار مفید باشند.

منبع: دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟ این سؤال اضطراب زیادی را در خیلی از خانم‌ها و آقایان به وجود می‌آورد. وقتی مدت طولانی را درگیر کار و فعالیت بوده‌ایم کنارگذاشتن ناگهانی آن‌ها می‌تواند بسیار سخت باشد. وقتی کاری برای انجام‌دادن نداشته باشیم مشکلات بسیاری را نیز تجربه خواهیم کرد. این مشکلات از مسائل ساده‌ای مثل سر رفتن حوصله تا اتفاقات جدی‌تری مثل افسردگی و احساس بی‌ارزشی را شامل می‌شود. به همین خاطر باید به دنبال راه حلی برای شرایط موجود باشیم. یا به‌عبارت‌دیگر باید واقعاً به این سؤال پاسخ بدهیم که دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟ ما در این مطلب سعی می‌کنیم تا پاسخ‌های مختلفی را برای این سؤال ارائه کنیم. این نکته را نیز به‌خاطر داشته باشید که یک راه‌حل مناسب برای برنامه‌ریزی‌کردن این دوره از زندگی این است که از یک مشاوره تلفنی متخصص روانشناسی کمک بگیرید.

منبع: دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

دوران بازنشستگی

بازنشستگی دوره‌ای از زندگی است که همه ما دیریازود وارد آن خواهیم شد. شاید خیلی از روزهایی که سرکار بوده‌اید به این دوران فکر کرده باشید. خیلی اوقات، وقتی فشار کاری بالا می‌رود ما آرزو می‌کنیم که ای‌کاش در دوران بازنشستگی بودیم. اما آیا واقعاً برای این دوره از زندگی آماده هستید؟ بازنشستگی زمانی است که شما دیگر فشار و استرس‌های کاری را تجربه نخواهید کرد؛ و این موضوع قطعاً آن را شیرین خواهد کرد. بااین‌حال باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که بسیاری از بیماری‌های روحی در همین دوران می‌توانند شما را درگیر خودشان بکنند.

بسیاری از افراد وقتی احساس می‌کنند کاری برای انجام‌دادن ندارند فکر می‌کنند که دیگر مفید نیستند. این موضوع به‌تدریج مشکلاتی مانند ازدست‌دادن اعتمادبه‌نفس، احساس بی‌ارزشی و افسردگی را به همراه خواهد داشت. به همین خاطر بسیار مهم است که شما با آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب وارد این دوره شوید. این کار باعث خواهد شد که واقعاً از روزهای بازنشستگی‌تان لذت ببرید.

چرا باید برای دوران بازنشستگی برنامه ریزی بکنیم؟

بالاخره روزی با این سوال مواجه خواهید شد. مطمئنا شما در جوانی برای بازنشستگی اقداماتی کرده یا در حال انجام آن هستید. اما حتما از خود بپرسید آیا کافی است؟ هرچه اندوخته های روانی و مادی شما بیشتر باشد دوران سالمندی آسوده تری خواهید داشت. فراموش نکنید که مساله فقط پول نیست. کافی است با بازنشسته ها صحبتی بکنید؛ می بینید که بزرگ ترین دغدغه آن ها بی دغدغگی است. به همین دلیل احتمال ابتلا به افسردگی و ناامیدی در سالمندان بیشتر است.

بنابراین شما باید برای دوران بازنشستگی برنامه ریزی داشته باشید. این گونه نه تنها زندگی برای شما و همسرتان تمام نشده. بلکه می‌توانید از فصل جدید زندگی تان لذت هم ببرید.

دوران بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

اگر منتظر این هستید که همسر و فرزندان تان برای شما کاری بکنند، سخت در اشتباهید. بله شما اکنون تمام وقت تان آزاد است و آن ها فرصت بیشتری برای با شما بودن دارند. اما هنوز هم این شما هستید که باید برای زندگی تان برنامه ریزی نمایید.

مدیریت اقتصادی

بازنشستگی یکی از دوره‌های پرخرج زندگی ماست. در این دوران احتمالاً شما منبعی برای کسب درآمد بیشتر ندارید. و باید با حقوق دوران بازنشستگی خود زندگی کنید. این درحالیست که هزینه‌های ما در این روزها بیشتر خواهد شد. هزینه‌های درمانی، ازدواج فرزندان یا خرید هدیه برای عروس، داماد و نوه‌ها از جمله مخارجی هستند که در این دوران خواهید داشت. پس مدیریت شرایط اقتصادی یکی از موضوعاتی است که در این دوران باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید.

فعال باشید

همان‌طور که گفتیم بیکاری‌های دوران بازنشستگی می‌توانند بسیار مشکل‌آفرین باشند. به همین خاطر یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید به آن توجه کنید این است که فعالیت خود را حفظ کنید. برای خودتان برنامه‌های ساده‌ای داشته باشید که شما را همچنان پویا و فعال نگه دارند.

روابط اجتماعی خود را حفظ کنید

دوستان همسنی که شرایط مشابهی دارند و دوره بازنشستگی را می‌گذرانند یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید به آن توجه کنید. این دوستان شرایط اجتماعی و فکری مشابهی با شما دارند. به همین خاطر می‌توانید لحظات خوبی را در کنار آن‌ها بگذرانید. به‌علاوه شما می‌توانید از راهکارهایی که آنها در زندگی استفاده می‌کنند کمک بگیرید.

ارتباط با خانواده را تنظیم کنید

بازنشستگی زمانی است که شما فرصت بیشتری برای بودن در کنار خانواده خواهید داشت. این می‌تواند بسیار جذاب و خواستنی باشد. بااین‌حال همین موضوع می‌تواند مشکلاتی را نیز به همراه داشته باشد. شما حالا زمان بیشتری کنار هم هستید. این می‌تواند دلیل بروز بسیاری از اختلافات نیز باشد. آیا برای این شرایط آماده هستید؟

بهتر است ارتباطات خود با خانواده را به شکلی تنظیم کنید که این مشکل پیش نیاید. برای مثال شاید لازم باشد مهارت‌های ارتباط با خانواده و همسر را یاد بگیرید. یا شاید بهتر باشد زمان کنار آنها بودن را مدیریت کنید. برای برنامه‌ریزی این شرایط می‌توانید از یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

انجام‌دادن کارهای لذت‌بخش

اکنون زمان آن است تا فعالیت‌هایی که همیشه آرزوی انجام آن را داشتید به پایان برسانید. در این دوران وقت بیشتری برای انجام بسیاری از کارها دارید. یک لیست از فعالیت‌هایی که برایتان لذت‌بخش است و به آن علاقه دارید تهیه کنید و سعی کنید تمام آن‌ها را انجام دهید.

اهمیت یادگیری‌های جدید

یکی از برنامه‌هایی که می‌توانید برای دوره بازنشستگی داشته باشید این است که به دنبال یادگیری‌های جدید بروید. این کار زمان شما را پر خواهد کرد. به‌علاوه احساس توانمندی و باارزش بودن خواهید کرد. در کنار همه این‌ها یادگیری یک فعالیت جدید ذهن شما را فعال نگه می‌دارد. باتوجه‌به اینکه شما در سنین رو به سالمندی قرار دارید فعالیت‌های مغزی بیشتر یکی از مهم‌ترین نکاتی است که به آن نیاز دارید.

تفریح کنید

خانه‌نشینی و نداشتن تفریح می‌تواند مشکلات بسیاری را برای روحیه شما به همراه داشته باشد. این کار باعث می‌شود که شما درگیر روزمرگی و یکنواختی در زندگی شوید. بهتر است برنامه‌هایی برای تفریح در نظر بگیرید. برای این کار فهرستی از کارهایی که به شما احساس آرامش می‌دهد تهیه کنید. و این کارها را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

ورزش منظم

یکی از مسائلی که به سلامت جسم و روان فرد بازنشسته کمک می‌کند ورزش و فعالیت روزانه و مداوم است. هیچگاه فعالیت بدنی خود را قطع نکنید و همیشه ورزش را در برنامه روزانه‌تان قرار دهید. بااین‌حال توجه داشته باشید که ورزش‌هایی را انجام دهید تا به سلامت جسم و روان شما کمک کند و منجر به آسیب رساندن به بدنتان نشود. ورزش صحیح و منظم باعث می‌شود تا از دوران بازنشستگی و سالخوردگی خود لذت ببرید.

دوران بازنشستگی و اهمیت مشاوره

همان‌طور که در ابتدای این بحث هم گفتیم بازنشستگی دوره‌ای است که شما می‌بایست برای آن برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید. بی‌توجهی به این مسئله می‌تواند مشکلات و بیماری‌های روحی بسیاری را به همراه داشته باشد. بااین‌حال خیلی از ما با اصول برنامه‌ریزی برای زندگی آشنا نیستیم. یا شاید شما از نیازها و ویژگی‌های دوره‌ای که وارد آن می‌شوید آگاهی کافی نداشته باشید.

به همین خاطر گفته می‌شود که کمک‌گرفتن از یک مشاور متخصص در این شرایط می‌تواند بسیار مفید باشد. مشاور به شما کمک خواهد کرد تا با درنظرگرفتن جنبه‌های مختلف دوران جدید زندگی‌تان برای آن برنامه‌ریزی کنید.

برای دریافت مشاوره خانواده تلفنی در زمینه دوران بازنشستگی از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.



سؤالات متداول

چطور از بیماری‌های روحی بعد از بازنشستگی پیشگیری کنیم؟

سعی کنید تا جای ممکن خودتان را فعال نگه دارید. انجام کارهای مختلف، برعهده گرفتن مسئولیت‌ها، ارتباط با دیگران و کمک گرفتن از یک مشاور متخصص همگی می توانند بسیار مفید باشند.

منبع: دوران بازنشستگی | روزهای بازنشستگی را چطور بگذرانیم؟

قرص پاروکستین 20 | عوارض و نحوه قطع کردن پاروکستین

قرص پاروکستین یکی از داروهای کاربردی در درمان افسردگی است. از این دارو برای درمان اختلالات مختلفی از جمله اضطراب، وسواس، استرس پس ازسانحه و… نیز استفاده می‌شود. بسیاری از افراد برای درمان اختلال افسردگی به دنبال داروهای مختلفی هستند. متخصصان با توجه به شرایط بیمار از این داروها به شما تجویز می کند. مصرف این دارو تنها بر اساس تشخیص و تجویز پزشک اعصاب و روان امکان پذیر است. در ادامه مقاله در رابطه با عوارض، کاربرد، مکانیسم اثر، منع مصرف، تداخلات دارویی و نحوه مصرف توضیحات داده‌ایم. برای پاسخ به سوالات دارویی با حتما برای دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

منبع: قرص پاروکستین 20 | عوارض و نحوه قطع کردن پاروکستین

قرص پاروکستین چیست ؟

پاروکستین از دسته داروهای ضد افسردگی است. برای درمان اختلال افسردگی، وسواس فکری_عملی،اضطراب اجتماعی،اضطراب فراگیر، حملات پانیک، اختلال استرس پس از سانحه و ملال پیش از قاعدگی استفاده می‌شود. شواهدی نیز وجود دارد که این دارو برای سردردهای مزمن، زود انزالی و دردهای عصبی دیابتی موثر است.

پاروکستین‌در سال 1992 ساخته شد. همانند داروهای گروه SSRI ها غلظت سروتونین را در دستگاه عصبی مرکزی بالا می‌برد و مقدار کمی نور اپی نفرین را مهار می‌کند. در گروه SSRI ها بیشترین قطع مصرف دارد و این به دلیل طول عمر کوتاه پاروکستین است.

پاروکستین‌در سال2007 پرمصرف ترین داروی ضد افسردگی در هلند شناخته شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با علائم افسردگی کلیک کنید.

کاربرد قرص پاروکستین

کاربرد اصلی‌پاروکستین ضد افسردگی است. درمان های زیادی توسط این دارو صورت می‌گیرد که عبارتند از.

  • اختلال استرس پس از سانحه
  • اختلال وسواس فکری-عملی
  • اختلال ملال پیش از قاعدگی
  • اختلال اضطراب فراگیر
  • اختلال اضطراب اجتماعی
  • اختلال افسردگی
  • اختلال هراس(حملات پانیک)

در برخی از کشورها برای درمان زود انزالی از این دارو استفاده می‌کنند. برای آشنایی با سایر انواع داروهای ضد افسردگی کلیک کنید.

مکانیسم اثر پاروکستین

مانند تمامی داروهای SSRI ها، پاروکستین‌از باز جذب سروتونین توسط فرستنده عصبی پیش سیناپسی جلوگیری می‌کند. غلظت سروتونین در دستگاه عصبی مرکزی بالا می‌رود و مقدار اندکی نور اپی نفرین مهار می‌کند. پاروکستین نیمه عمر کوتاهی دارد که به طور میانگین 1روز است. درصد وابستگی آن به پروتئین پلاسمای خون 95% است. غلظت این دارو در پلاسمای خون پس از 4 تا 6 ساعت به حداکثر می‌رسد.

نحوه مصرف قرص پاروکستین

مصرف دارو در صورت نیاز توسط پزشک تجویز می‌شود. پیش از مصرف بروشور داخل جعبه و دستورات پزشک را با دقت بررسی کنید.

  • هر روز صبح طبق تجویز پزشک به صورت خوراکی، همراه غذا یا بدون غذا مصرف کنید.
  • مصرف این دارو به همراه غذا توصیه می‌شود، زیرا حالت تهوع ناشی از مصرف را کاهش می‌دهد.
  • در صورت خواب آلودگی در مصرف روزانه با پزشک خود مشورت کنید.
  • دوز مصرفی پاروکستین بستگی به سن، مصرف داروها، وضعیت بیماری و پاسخگویی بدن دارد.
  • برای جلوگیری از عوارض جانبی، دوز دارو با توجه به دستور پزشک از دوز کم و به تدریج افزایش می‌یابد.
  • هر روز در ساعت مقرر دارو را مصرف کنید.

تداخلات دارویی

مصرف برخی از داروها با پاروکستین توصیه نمی‌شود. در صورت مصرف دارو با پزشک خود مشورت کنید. برخی تداخلات دارویی را در ادامه نام برده‌ایم.

  • ایبوپروفن
  • وارفارین
  • کلوپیدوگرل
  • آسپرین
  • اتوموکستین
  • داروهای خواب آور
  • بازدارنده های مونو آمین اکسیداز
  • تترابنازین
  • فنوتیازین
  • پیموزاید
  • تاموکسیفن
  • فلکاینید و پروپافنون
  • دزیپرامین، آمی تریپتیلین و داروهای دیگر ضد افسردگی

عوارض پاروکستین

در صورت تجویز و تشخیص پزشک عوارض جدی شما را تهدید نمی‌کند. اما عوارضی که شاید در برخی افراد مشاهده شود را به چند دسته تقسیم کرده‌ایم. که به شرح زیر است.

عوارض‌جانبی رایج:

  • تهوع
  • خواب آلودگی
  • سرگیجه
  • خشکی دهان
  • ضعف
  • سردرد
  • تاری دید
  • بی اشتهایی
  • خمیازه مداوم
  • عرق کردن شدید

عوارض جانبی جدی: در صورت تجربه عوارض جدی سریعا به پزشک مراجعه کنید.

  • ناتوانی در حفظ تعادل اعضای بدن
  • لرزش بدن
  • کاهش میل جنسی
  • ناتوانی در روابط جنسی
  • تپش قلب نامنظم
  • بی حسی بدن
  • مورمور شدن بدن
  • کبودی بدن
  • خونریزی بدن
  • اسپاسم و ضعف عضلانی
  • تشنج

عوارض جانبی بسیار جدی: در صورت بروز این عوارض به سرعت به پزشک مراجعه کنید.

  • گشاد شدن مردمک چشم
  • قرمز شدن چشم
  • تیره شدن مدفوع
  • استفراغ
  • درد
  • تغییرات در بینایی
  • بروز رفتار تهاجمی
  • میل به خودکشی

واکنش آلرژیک: عوارض آلرژیک داروی پاروکسین نادر است.

  • اختلال تنفسی
  • علائم پوستی
  • خارش
  • گیجی شدید
  • تورم در صورت، زبان و گلو

سندرم سروتونین: سندرم سروتونین یا مسمومیت با سروتونین اگرچه درصد کمی مبتلا می‌شوند اما یک از عوارض مصرف پاروکستین است.

  • در صورتی که داروهایی مصرف می‌کنید که سطح سروتونین را افزایش می‌دهد. خطر ابتلا به این سندرم افزایش می‌یابد.

هشدارها

  • قبل از مصرف داروی پاروکستین سوابق پزشکی خود و خانوادگی تان را به پزشک معالج اطلاع دهید.
  • داروی پاروکستین ممکن است موجب گیجی، تاری دید و ناهوشیاری شود.
  • از رانندگی و فعالیت های نیازمند به هوشیاری اجتناب ورزید.
  • از مصرف الکل و ماری جوانا خودداری کنید.
  • سالمندان بیشتر در معرض خطر عوارضی چون خونریزی و از دست دادن تعادل هستند.
  • افراد سالمند با مصرف پاروکستین به کاهش سطح خون یون و سدیم مبتلا می‌شوند.
  • کودکان بیشتر در معرض عوارض کم اشتهایی و کاهش وزن هستند.
  • برای بانوان باردار توصیه نمی‌شود.
  • بانوانی که در 3 ماه آخر بارداری از پاروکستین استفاده می‌کنند. کودکشان دچار مشکلات تنفسی، تغذیه، تشنج، گریه های شدید و گرفتگی عضلات می‌شود.
  • در دوران شیردهی با مشورت پزشک مصرف شود.
  • در افراد با بیماری کبدی و کلیوی کاهش دوز الزامی می‌باشد.

منع مصرف قرص پاروکستین

قرص پاروکستین با تجویز پزشک مشخص می‌شود. مواردی برای منع مصرف این دارو وجود دارد که در ادامه اشاره کرده‌ایم.

  • در صورت داشتن بیماری کبدی و کلیوی از مصرف خودداری کنید.
  • بانوان باردار از مصرف پاروکستین خودداری کنند.
  • در زمان شیردهی مصرف پاروکستین توصیه نمی‌شود.

روان درمانی افسردگی

برای درمان اختلالات افسردگی، اضطرابی و وسواس درمان های زیادی صورت می‌گیرد. دارو درمانی یکی از درمان های این اختلالات است که با تجویز پزشک مصرف می‌شود. درمان های فراوانی نیز برای اختلالات افسردگی وجود دارد. روان درمانی کمک به تغییر الگوی رفتار در فرد می‌شود. شناخت درمانی نیز یکی از درمان های کوتاه مدت روانشناختی است. درمان توسط متخصص و روانشناس صورت می‌گیرد. برای اطلاع از درمان های افسردگی کلیک کنید.

کلام آخر

پس از مطالعه مقاله اطلاعات مفیدی از داروی پاروکستین به دست آورده اید. برای درمان اختلالات افسردگی، اضطرابی، وسواس، استرس پس ازسانحه و ملال پیش از قاعدگی علاوه بر دارو درمانی، روان درمانی نیز نقش مهمی دارد. مرکز مشاوره آواژه با حضور متخصصین در حوزه روانشناسی خدمات تلفنی و حضوری به شما ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.

منبع: قرص پاروکستین 20 | عوارض و نحوه قطع کردن پاروکستین

زندگی بعد از خیانت | نجات زندگی بعد از خیانت

زندگی بعد از خیانت شاید از نظر شما هم غیر قابل قبول باشد، ولی هستند بسیاری از زنان و مردانی که پس از تجربه خیانت، باز هم به زندگی مشترکشان ادامه می‌دهند. اگر شما هم خیانتی دیدید و در مورد ادامه زندگی بعد از خیانت شک دارید، باید بگوییم هیچ مشکلی ندارد که بعد از خیانت نیز تصمیم به بخشش و ادامه زندگی مشترک بگیرید. در این مقطع از زندگی، آنچه بیش از هر چیزی اهمیت دارد کاهش آسیب‌های رابطه و جلوگیری از تکرار خیانت هست. اگر خیانتی در رابطه‌تان رخ داده، حتما مشکلی وجود دارد که باید حل کنید. انکار مشکل و تصمیم عجولانه کمکی به زندگی‌تان نمی‌کند. در ادامه این مقاله نکاتی را می‌گوییم که برای ادامه رابطه‌ای که از خیانت آسیب دیده‌، باید به آنها توجه کنید. حتما برای دریافت مشاوره خیانت کلیک کنید.

منبع: زندگی بعد از خیانت | نجات زندگی بعد از خیانت

زندگی با همسر بعد از خیانت

یکی از سخت‌ترین تصمیمات و کارهایی که همسر خیانت دیده می‌تواند انجام دهد، اعتماد دوباره به همسرش است. شاید هنوز مهر و محبت گذشته به همسرتان در دل شما باقیست و تمایل دارید با همسر خود به زندگی ادامه دهید. ولی از طرفی هم اعتماد دوباره به همسر بعد از خیانتی که به شما روا داشته، وفاداری او را نسبت به شما مانند گذشته تضمین نمی‌کند. با همه این‌ها، هر چقدر هم که اعتماد به همسرتان بعد از خیانت بسیار مشکل و دشوار باشد، گاهی اوقات این تصمیم، واقعا بهترین و منطقی‌ترین کاری خواهد بود که شما می‌توانید اتخاذ کنید. می‌توانید در این راه از تجربه، آگاهی و راهنمایی‌های مفید یک روانشناس و مشاوره خیانت یا خانواده نیز استفاده کنید. اینگونه بیشتر و بهتر می‌توانید در مورد ادامه زندگی با همسر و اعتماد به او پیش بروید و با انتخاب اولویت‌هایی در تصمیمتان با آن کنار بیایید.

مراحل بازگشت به زندگی بعد از خیانت زن یا مرد

ما قصد داریم به شما کمک کنیم تا یاد بگیرید زندگی بعد از خیانت هم می‌تواند ادامه یابد. خیانت، زندگی مشترک و رابطه عاشقانه را بسیار به خطر می‌اندازد و موجب احساساتی چون خشم و عصبانیت نسبت به همسر، کاهش اعتماد به نفس و عدم اعتماد به همسر می‌شود. اما توجه صرف به این اثرات بعد از خیانت مانع از درک صحیح شرایط موجود می‌شود. درست‌تر این است که برای مقابله واقعی با تاثیرات منفی خیانت و اعتماد از دست رفته، به دنبال بهبود روابط و اعتماد و بازگشت دوباره به زندگی مشترک باشید. زیرا تعهد ازدواج بسیار مقدس است و ارزش گذشت و بخشش را دارد. برای انجام این کار مراحلی به شرح زیر پیشنهاد می‌شود.

مرحله اول: انکار

بعد از خیانت دیدن، اولین مرحله‌ای که در ارزیابی مجدد موقعیت باید انجام دهید، انکار است. غالبا انکار خود را با رفتارهای اجتنابی نشان می‌دهد. در حقیقت باید وانمود کنید که چنین اتفاقی (خیانت) اصلا نیفتاده است تا درد این اتفاق ناخوشایند حس نشود.

مرحله دوم زندگی بعد از خیانت : شناخت و درک خیانت

برای تسکین درد خیانت و بازسازی مجدد رابطه، باید قادر به تشخیص واقعیت باشید و آن را قبول کنید. هر قدر هم که این یک واقعیت تلخ و ناراحت کننده است و طبیعتا پذیرشش هم کمی طول خواهد کشید.

مرحله سوم: احساس درد و رنج

طبق دیدگاه روانشناسانه بعد از این که خیانت را قبول کردیم، در مرحله بعد موجی از احساسات دردناک به سراغتان خواهد آمد که البته تحملش هم سخت است. شاید شما بخواهید این مرحله را نادیده بگیرید و نمی‌خواهید قبول کنید که به شما خیانت شده است. ولی این بسیار مهم است که درد و رنج و حقیقت را بپذیرید تا با بررسی علل آن، راهی برای بازگشت به زندگی و اعتماد مجدد بیابید.

مرحله چهارم زندگی بعد از خیانت : شروع خشم

چهارمین مرحله برای شروع زندگی بعد از خیانت، معمولاً عصبانیت و خشم همراه است. این خشم هم نیروزاست و هم محدودکننده. گرچه عصبانیت احساس خوبی نمی‌باشد، اما می‌تواند به عنوان یک کاتالیزور مهم برای بهبودی عمل کند. خشم و عصبانیت بعد از خیانت، درگیری و درد بیشتری دارد؛ ولی برای این که بفهمید آیا ادامه زندگی بعد خیانت کار درستی است یا خیر، گذر از این مرحله نیز لازم است.

مرحله پنجم: کنار گذاشتن توهمات

اکنون که واقعیت خیانت را پذیرفتید و عصبانی، ناراحت و شاید افسرده هستید، به مرحله‌ای رسیدید که می دانید باید توهمات را دور بیاندازید و با واقعیت‌ها و تصمیم واقعی روبرو شوید.

مرحله ششم زندگی بعد از خیانت : تغییر

وقتی توهمات را از بین ببرید و شرایط خود را همانطور که هست بپذیرید، نگرش و دیدگاهتان به زندگی و اهمیت زندگی مشترک بسیار تغییر خواهد کرد. حالا بهتر می‌توانید خوب را از بد تشخیص دهید. ولی اگر هنوز هم شکاک باشید و در گذشته سیر کنید، تغییرات نگرش شما منفی خواهد بود. بهتر است روی آینده و چیزهای تحت کنترل خود متمرکز شوید، تا تغییرات ی تجربه کنید. در این مرحله انتخاب با خود شما است، ولی یادتان باشد زمانی به تغییر نگرش مثبت می‌رسید که دردها و بدیها را رها کنید و برای اعتماد و زندگی مجدد بعد از خیانت به هر دویتان فرصت دهید.

چطور زندگی بعد از خیانت را نجات دهیم؟

می‌دانیم که تجربه خیانت سخت و دردناک است مخصوصا از سوی کسی که واقعا دوستش داشتید. ولی برای نجات زندگی و رابطه، شما باید سعی در فراموش کردن خیانت کنید. در این راستا می‌توانید توصیه‌های زیر را دنبال کنید.

زخم‌های خیانت را پاک کنید

اگر همچنان زخم‌های خیانت را با خود حمل کنید، به قدری در ضمیر ناخودآگاه شما غوطه‌ور خواهند شد که دیگر نمی‌توانید آن را فراموش کنید. مراقبه می‌تواند یک راه حل برای ریشه‌کنی اثرات افسردگی بعد از خیانت و شروع روند بهبود باشد. توصیه می‌کنیم روزانه چند دقیقه در آرامش مدیتیشن کنید. و از این طریق خاطرات قدیمی یا الگوهای فکری راکد را از مغز خود پاک کنید.

ببخش

وقتی می‌گوییم بخشش، منظور این نیست که رفتار غلط دیگران را بپذیرید؛ بلکه به معنای جدایی از درد، ناامیدی و تلخی درونتان است. سعی کنید نشانه‌های پشیمانی بعد از خیانت را در همسرتان پیدا کنید و روی‌ آن تمرکز کنید تا زیبایی‌های زندگی پیش رو را بهتر ‌ببینید. برای آشنایی با راه های بخشش خیانت کلیک کنید.

کم‌کم اعتماد کنید

اینکه بعد از خیانت بتوان با همسرتان به زندگی ادامه داد یا خیر؛ تا حد زیادی به خود شما و احساسات درونی‌تان بستگی دارد. زیرا شما اول از همه باید به خودتان اعتماد کنید. از آنجا که زندگی بدون اعتماد ممکن نیست، لازم است که شما بعد از خیانت همسرتان سعی در اعتماد دوباره به او نیز داشته باشید. زیرا بدون اعتماد یا زندگی‌تان به جدایی می‌کشد و یا زندگی توام با شک و نگرانی خواهد شد که لذتی برایتان نمی‌گذارد. مسلما اعتماد مجدد در مدت کوتاهی ایجاد نخواهد شد، ولی سعی کنید کم‌کم و با تمرکز بر دلجویی‌ها و نکات مثبت همسرتان، آن را بدست آورید.

از افراد غیر قابل اعتماد جدا شوید

گام مهم دیگر برای فراموشی خیانت و بازگشت به زندگی بعد از خیانت، این است که از افراد دورو و غیرقابل اعتماد اطرافتان هم دوری کنید. شما مجبور به تحمل افراد غیر قابل اعتمادتان نیستید، و در زندگی نیازی به آنها ندارید. وجود اینگونه افراد در روابط دوستانه، کاری و… موجب می‌شوند که به همه شکاک باشید و اعتماد نکنید. از آنها دور شوید تا راحت تر بتوانید بر احساس بد بعد از خیانت غلبه کنید.

آینده‌ای بدون خیانت را تصور کنید

برای اعتماد به همسرتان بعد از خیانت، اشکالی ندارد که آینده‌ای زیبا و به دور خیانت را تجسم کنید. اینکه بتوانید با وجود مشکلات فعلی، یک آینده ایده‌آل را تصور کنید، ذهنتان را بازتر و برای زندگی بهتر آماده می‌کند.

احساسات خود را کنترل کنید

سوال بسیاری از شما این است که بعد از خیانت چطور می‌شود به زندگی با آن آدم ادامه داد؟ مگر با چنین درد و رنجی می‌توان زندگی کرد؟ یادتان باشد احساسات می‌تواند هم بهترین دوست آدم باشد هم بدترین دشمن او؛ انتخاب باشماست. احساسات جوهره وجودی انسان است، ولی اگر در آن افراط شود، می‌تواند زندگی را مسدود کند و شما از احاظ ذهنی و جسمی در آن گیر خواهید کرد. بنابراین باید در زندگی بعد از خیانت، احساسات خود را کنترل کنید و در دام اتفاق گذشته نیفتید. اگر زیاد به خیانت حساس شوید، افسرده خواهید شد؛ ولی اگر منطقی فکر کنید و بفهمید که شما نیاز به حرکت رو به جلو دارید، اینجاست که می‌توانید بر احساسات خود غلبه کنید.

برای پیشگیری از خیانت و وقوع مجدد کلیک کنید.

سخن پایانی

علاوه بر مطالب و راهکارهایی که برای زندگی بعد خیانت به شما گفتیم، لازم است بدانید که زمان واقعی اعتماد مجدد به همسر بعد از خیانت وقتی خواهد بود که خود او هم بعد از بخشش شما، با گفتار و رفتارش پشیمانی از رفتار خود را بیان کند. باید از شما دلجویی کند و تا حد ممکن اعتماد شما را هر چند نه مانند گذشته جلب کند. فرد خیانتکار بعد از اینکه بخشیده شد، باید تا مدت‌ها از اعتماد دوباره شما به او مراقبت و پاسداری کند. تا درنهایت اعتماد کامل شما را بدست آورد و ثابت کند وفادار است.

برای دریافت مشاوره خیانت تلفنی در زمینه زندگی بعد از خیانت از طریق تلفن 02191002360 با متخصصان مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس بگیرید.

منبع: زندگی بعد از خیانت | نجات زندگی بعد از خیانت