ازدواج از راه دور امروزه یکی از انواع جدیدرابطه است که در بیشتر موارد نتیجه خوبی هم به همراه دارد. تکنولوژی این امکان را برای افراد فراهم کرده که با فردی کیلومترها دورتر از خود ارتباط گرفته، عاشق شوند و حتی ازدواج کنند. شاید اگر در این مورد، چند سال پیش میشنیدیم؛ تعجب میکردیم و یا حتی به شدت مخالف بودیم. اما امروزه حتی از راه دور نیز میتوان افراد را شناخت و در مورد ازدواج با آنها فکر کرد. حتما زوج هایی را دیده اید که حتی در کنار یکدیگرند اما به شناختدرستی نمی رسند. توصیهداریم در مورد چنین ازدواجی اطلاعات بیشتری کسب کرده و حتما با روانشناس مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.
امروزه با شکل گیری روابط لانگ دیستنس باید انتظار ازدواج از راه دور را نیز داشته باشیم. چرا که ممکن است افراد به هر دلیل از نظر جغرافیایی از یکدیگر دور بوده و نتوانند حتی برای ازدواج در یک مکان قرار بگیرند. داشتن چنین رابطه ای امکانپذیر بوده و معمولا هم افراد بعد از مدتی در کنار یکدیگر قرار میگیرند. اما پیش از انجام آن باید بدانند که احتمالا سختی های زیادی در انتظارشان است. این ازدواج مزایا و معایبی دارد که باید قبل از تصمیم گیری در مورد آنها به خوبی فکر کرده و حتی از افراد با تجربه در این مورد کمک بگیرید. برای آشنایی بیشتر با شرایط رابطه از راه دور کلیک نمایید.
خوشبختانه ازدواج از راه دور در عصر حاضر، نه تنها بسیار سادهتر شده؛ بلکه مزایای خاص خودش را نیز دارد. فراموش نکنید که عشق و دوست داشتن فاصله نمیشناسد و حتی کسانی که دور از یکدیگر هم هستند نیز حق ازدواج کردن را دارند. با این نوع ازدواج زوجین در شرایطی قرار میگیرند که منجر به رشد و پیشرفت هردوی آنان نیز میگردد. برخی از مزایای ناشی از این ازدواج شامل موارد زیر هستند.
زمانی که زن و مرد یکدیگر را دیر به دیر دیده و یا تماس کمتری با یکدیگر دارند؛ احتمالا چالش های کمتری را تجربه خواهند کرد. با اینکه معمولا در این شرایط ارتباط هم سخت تر بوده و یا حتی گاهی غیرممکن است. اما همین موضوع گاهی میتواند کمک کننده باشد. چرا که در بیشتر موارد حس دلتنگی بین آن ها غالب بوده و به همین دلیل تلاش میکنند تا طرف مقابل را کمتر ناراحت کنند.
با ازدواج از راه دور شما یا همسرتان مجبور به زندگی در یک محیط جدید خواهید بود. آشنایی با فرهنگی تازه و کسب تجربیات تازه از مزایای ازدواج از راه دور است که حال شما میتوانید آنها را در کنار یک نفر دیگر به دست آورید. در واقع چنین ازدواجی، این موقعیت را در اختیار شما قرار میدهد.
زمانی که ازدواج از راه دور را انتخاب میکنید؛ احتمالا زمان بیشتری در اختیار خواهید داشت تا خود را برای زندگی مشترک آماده کنید. حتی احتمالا زمانی را در اختیار خواهید داشت که تا به صورت مستقل و به تنهایی زندگی کرده و مهارت های لازم را کسب کنید. این اتفاق معمولا در ازدواج عادی رخ نمیدهد. برای آشنایی بیشتر با مهارت های لازم برای ازدواج کلیک نمایید.
اما زمانی که ازدواج از راه دور را انتخاب میکنید؛ باید پیامدهای ناشی از آن را نیز در نظر بگیرید. حتی شاید بتوان گفت که مشکلات وچالش های این نوع ازدواج بسیار بیشتر از شیرینی های آن است. پس در صورت تن دادن به چنین رابطه ای باید خود را برای سختی های آن نیز آماده کنید.
معمولا این خانواده ها هستند که ترتیب چنین ازدواجی را برای زوجین میدهند. برای مثال فردی که خودش در خارج از کشور زندگی میکند؛ از خانواده اش میخواهد تا به دیدار طرف مقابل رفته و از مقدمات ازدواج را فراهم کنند. در این حالت هم احتمال بروز مخالفت هایی از سمت آنها وجود دارد و هم دخالت های آنها بیشتر میشود.
زمانی که افراد دور از یکدیگر زندگی میکنند؛ کمتر همدیگر را ملاقات کرده و به طور کلی شناخت کمتری نسبت به یکدیگر پیدا میکنند. فراموش نکنید که دیدار حضوری به صورت مکرر از اهمیت زیادی برخوردار است. در رابطه لانگ دیستنس این امکان برای افراد مهیا نیست و از همین رو ممکن است تصمیم برای ازدواج در این شرایط درست نباشد.
همانطور که پیش تر گفتیم که دلتنگی گاهی باعث میشوند تا افراد از موضع خود فاصله گرفته و مهربان تر باشند؛ غالب بودن این احساس در رابطه میتواند مشکل ساز باشد. دوری باعث میشود افراد کنترل خود را بر احساسات شان از دست داده و در بسیاری موارد نتوانند تصمیم منطقی و درستی بگیرند.
قبل از ازدواج خانواده ها معمولا از یکدیگر تحقیق کرده و از این طریق شناخت اندکی کسب میکنند. اما در صورتی که فرد با خانواده اش در شهر یا کشوری دیگر زندگی کنند؛ نمیتوان اینکار را انجام داد.
از آنجایی که بعد از ازدواج از راه دور ، احتمالا مجبور خواهید شد تا در محیط و با فرهنگی جدید زندگی کنید. برای این شرایط باید روحیه انعطاف پذیری و سازگاری داشته و خود را با شرایط جدید وقف دهید. برخی از افراد قادر به انجام اینکار نیستند و همین موضوع تبدیل به یک چالش در زندگی مشترک میگردد.
اما روش هایی وجود دارد که مشکلات و ریسک های ازدواج از راه دور را به حداقل رسانده و باعث میشوند تا افراد تصمیم درست تری در این زمینه بگیرند. در این قسمت به توضیح برخی از این راهکارها میپردازیم.
قبل از ازدواج از راه دور به صورت روزانه با یکدیگر تعامل داشته و به صورت مرتب با یکدیگر صحبت کنید. در واقع در تماس ماندن باعث میشود تا کمتر احساس دوری کنید. حتما برای اینکار برنامه ریزی داشته و از روش های مختلفی مثل پیامک، تماس تلفنی، تصویری و… استفاده نمایید.
در مورد ازدواج از راه دور عجله نکنید. برای شناخت طرف مقابل به اندازه کافی زمان گذاشته و به خودتان نیز فشار زیادی از این بابت وارد نکنید.
برای اینکه بتوانید خود را با فرهنگ ها و محیط های جدید سازگار کنید؛ باید انعطاف پذیری بیشتری داشته باشید. از این رو از تجربه کردن کارهای جدید نترسیده و شهامت بیشتری از خود نشان دهید.
طبق تجربه کیس های مختلفی که در اتاق درمان قرار گرفته اند؛ هیچ نوع رابطه لانگ دیستنسی نمی تواند شناخت کافی به دختر و پسر بدهد. دیدارهای حضوری بسیار ضروری هستند و در این ملاقات هایست که شما می توانید احساس واقعی تان را کشف کنید. بنابراین هرگز بدون تجربه ملاقات حضوری برای زندگی مشترکتان که قرار است روی کل آینده تان تاثیر بگذارد؛ تصمیم نگیرید.
از آنجایی که امروزه ازدواج از راه دور تبدیل به یکی از راه های مرسوم ازدواج شده است و افراد زیادی در رابطه لانگ دیستنس هستند؛ بهتر است افراد حتما خود را برای چنین شرایطی آماده کرده و در مورد ازدواج بیشتر تامل کنند. همچنین در این مورد با یک روانشناس نیز مشورت کرده و از دیگران نیز کمک بگیرند.
برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.
شوهرم دوست دختر داره و نمیدونم که باید چیکار کنم؟ طبیعتا با مطلع شدن از بیوفایی همسرتان اصلا حال خوبی را تجربه نخواهید کرد. هرچقدر هم که رابطه شما با او خوب نبوده و قصد جدایی داشته باشید؛ اما بازهم اطلاع از این موضوع که او در همین حین با فرد دیگری در ارتباط است، بسیار دشوار است. امروزه متاسفانه آمارخیانت در کشورمان بسیار زیاد شده است و مردان زیادی در روابط فرازناشویی هستند. نکته جالب اینجاست که این موضوع را با مسائل دیگری توجیه کرده و تلاش میکنند تا کار خود را درست و منطقی جلوه دهند. در صورتی کهخیانت، خیانت است و هیچ منطقی پشت آن نیست. بهتر است شما نیز خود را قانع نکرده و در این زمینه حتما با یک روانشناس مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره خیانت کلیک نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه دوست دختر داشتن شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
پیش از هر اقدامی در این زمینه، در ابتدا دلیل این موضوع را پیدا کنید. چرا که با اینکه فشار کمتری را به خود وارد کرده و از طرفی در روابط بعدی خود عملکرد بهتری خواهید داشت. برخی از دلایلی که منجر به دوست دختر داشتن شوهر، علاوه بر شما میشود؛ شامل موارد زیر است. برای اطلاع از راه های برطرف کردن شک به خیانت همسر کلیک نمایید.
با وجود اعتیاد افراد به مواد مخدر و الکل افراد نمیتوانند به درستی فکر کنند و یا رفتار درستی با همسر خود داشته باشند. از این رو بسیار احتمال دارد که به دنبال تجربه هیجان رفته و با فرد دیگری وارد رابطه شوند.
سبک دلبستگی ناایمن از دوران کودکی افراد شکل گرفته و منجر ترس از دست دادن در آنها میشود. افراد با وجود این نوع دلبستگی معمولا پیش دستی کرده و قبل از اینکه طرد شوند؛ خودشان اینکار را میکنند.
داشتن تجربیات ناگوار در دوران گذشته، مخصوصا زمان کودکی باعث میشود تا افراد گرایش بیشتری بهخیانت داشته باشند. در واقع آنها به دنبال انتقام گرفتن از گذشته خود هستند و به همین دلیل به سراغ چنین روابطی میروند.
کودکی که در گذشته شاهدخیانت والدین خود بوده است؛ این رفتار را عادی دانسته و به همین دلیل تصور میکند اشکالی ندارد اگر با وجود همسر، دوست دختر هم داشته باشد.
ابتلا به اختلالات روانی را شخصیتی نیز منجر بهخیانت میگردد. چنین افرادی ثبات هیجانی و عاطفی نداشته و به همین دلیل بیشتر احتمال دارد کهخیانت کنند. معمولا در افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی، بیشتری شاهد این موضوع هستیم.
یکی دیگر از دلایل دوست دختر داشتن شوهر، روحیه خودخواهی و تنوع طلبی اوست. چنین افرادی هیچ درکی از وفاداری و تعهد نداشته و بابت اینکار به خودشان حق میدهند. در واقع تصور میکنند که هیچ ممنوعیتی برای آنها وجود نداشته و مجاز هستند تا هرکاری انجام دهند.
زمانی که زن و شوهر در زندگی مشترک درگیر مشکلات زیادی باشند؛ از یکدیگر خسته شده و دوست دارند تا با فرد دیگری رابطه را آغاز نمایند. بی احترامی کردن به یکدیگر به صورت مکرر، ازدواج اجباری، قدرنشناسی همسر و… همگی عواملی هستند که برطرف نشوند؛ منجر بهخیانت کردن یکی از طرفین میگردند.
گاهی شوهر با اینکار در حال انتقام گیری از شماست. احتمالا شما در گذشته به اوخیانت کرده اید و به همین دلیل او نیز با اینکار میخواهد قدرت نمایی کرده و به شما نشان دهد که میتواندخیانت کند.
برخی از مردان تصور درستی ازخیانت نداشته و برخی از رفتارها را اصلاخیانت نمیدانند. برای مثال فکر میکنند اگر با دختری صرفا در حال چت کردن یا تلفنی صحبت کردن هستند؛ به این معنا نیست کهخیانت میکنند.
برخی از زنان چنین احساسی دارند؛ اما هنوز از دوست دختر داشتن شوهرشان مطمئن نیستند. این موضوع نشانه هایی دارد که زنان با کمی دقت میتوانند به آنها پی ببرند. برخی از علائمی که بیانگر دوست دختر داشتن شوهر هستند؛ شامل موارد زیر میباشند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های خیانت در مردان کلیک نمایید.
?به دوست دخترش سابق فکر یا توجه میکند
?دنبال فرصت برای صحبت با زنان دیگر است
?به روابط گذشته فکر کرده و در مورد آن صحبت میکند
?نسبت به شما بی تفاوت شده است
?برایتان وقت نمیگذارد
?به شما اجازه نزدیک شدن به تلفن همراهش را نمیدهد
مواجه با این موضوع اصلا ساده نیست. طبیعی است که در ابتدا احساس خشم و ناراحتی زیادی داشته باشید و یا حتی نتوانید کاری کنید. یا احساس کنید که کاری از دستتان برنمیآید. اما در این شرایط باید تصمیم مهمی برای ادامه رابطه بگیرید. راهکارهایی که در این قسمت توضیح داده میشوند؛ تا حد زیادی میتوانند کمک کننده باشند. برای اطلاع از راه های برخورد با خیانت مردان کلیک نمایید.
در قدم اول، باید از این موضوع اطمینان حاصل کنید که واقعا همسرتان دوست دختر دارد و شما دچار سوتفاهم نشده اید. چرا که اگر اشتباه کرده باشید؛ احتمالا حداقل برای مدتی در رابطه با همسر دچار مشکل خواهید شد. به همین دلیل همه نشانه ها را به خوبی بررسی کرده و در نهایت با او در این مورد به صورت مستقیم صحبت کنید.
فراموش نکنید که نباید به طور مستقیم با دوست دختر شوهرتان روبرو شده و با او صحبت کنید. چرا که این موضوع باعث میشود تا ارتباط ناسالمی میان شما با او و یا همسرتان شکل بگیرد. از طرفی اصلا لزومی به اینکار وجود ندارد. بسیاری از زنان در ابتدا خودشان به صورت مستقیم مداخله کرده اما به زودی پشیمان میشوند.
بعد از انجام روش های بالا، با همسرتان در این مورد به صورت مستقیم صحبت کرده و از او بپرسید که چرا از رابطه با شما راضی نیست و یا دقیقا به دنبال برطرف کردن چه نیازی است؟ همچنین از او بخواهید که برای ترمیم رابطه با شما تلاش کرده و همکاری کند تا همه چیز به صورت قبل شود.
به دلیل اینکه تصمیم گیری در این شرایط خیلی دشوار است؛ بهتر است حتما در این مورد از مشاوره خانواده کمک گرفته و از خودتان در مقابل آسیب های ناشی از این موضوع محافظت کنید.
نباید از کنار این موضوع به سادگی بگذرید و آن را طبیعی بپندارید. حتی اگر خود شوهر در این مورد احساس پشیمانی کرده و دیگر اینکار را انجام ندهد؛ بازهم باید این موضوع را به صورت ریشه ای بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام داد. از این رو حتما در این مورد با یک روانشناس صحبت کرده و از او کمک بگیرید.
برای دریافت مشاوره در زمینه دوست دختر داشتن شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع: شوهرم دوست دختر داره
مسافرت مجردی همسر شاید به ظاهر موقعیتی استرس آوری برای دیگری به نظر برسد؛ اما مزایایی نیز دارد. البته که بیشتر مردان چنین شرایطی دارند که بخواهند به صورت مجردی با دوستانشان به مسافرت بروند. با اینکه آنان نیاز به اجازه همسر خود به صورت قانونی ندارند؛ اما رعایت اصول پایداری زندگی شان را تضمین می کند. طبیعتا زنان در این مورد کمی احساس خطر کرده و حتی در این شرایط مخالفت میکنند. مسافرت مجردی همسر تا حد زیادی به میزان اعتماد و صداقت دو طرف وابسته است. وقتی شما همسر خود را به درستی بشناسید؛ پذیرش این موضوع برایتان راحتتر شده و حتی میتوانید از مزایای آن بهره ببرید. اگر دراین باره تفاهم ندارید حتما با یک روانشناس مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه مسافرت مجردی همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
نمیتوانیم به طور قطعی بگوییم که مسافرت مجردی همسر درست یا غلط است. چرا که عوامل زیادی در این مورد دخیل هستند. افراد همچنان باید بعد از ازدواج نیز فضای خود را داشته و کمی آزادی عمل داشته باشند. از طرفی بهتر است بعد از ازدواج زوجین تا حدامکان با یکدیگر به مسافرت رفته و تجربههای جدید کسب کنند. بسیاری از زوجین در این مورد دچار سردرگمی میشوند. اما نکته این است که باید ببینید که همسرشما در چه زمانی و چه شرایطی چنین درخواستی را مطرح میکند! میزان اعتماد شما و صداقت او در این مورد تعیین کننده است. پس برای جلوگیری از بروز بی اعتمادی به همسر کلیک نمایید.
در این مورد نیز در نهایت خودتان باید تصمیم گیری کنید. چرا که شما بهتر از هر کس دیگری همسر خود را میشناسید. از طرفی این مردان هستند که باید به طور قانونی این اجازه را بدهند که همسرشان به مسافرت برود. اما زنان هیچ حقی به صورت رسمی در این زمینه ندارند. تنها مردان به صورت اخلاقی بهتر است که همسر خود را راضی کرده و سپس به سفر بروند.
اگر فکر میکنید که همسر شما در این مورد با شما صادق بوده و بعد از مدت طولانی نیاز به کمی فضا و خوشگذرانی دارد؛ بهتر است این اجازه را به او بدهید. اما اگر پیشتر در چنین موقعیتی بودهاید و همسر شما از این آزمون سربلند بیرون نیامده؛ پس چنین کاری نکنید. برای اطلاع از عواقب دروغ به همسر کلیک نمایید.
همانطور که گفته شد؛ مسافرت مجردی همسر مزایایی نیز برای هر دو طرف دارد. البته اگر همسر از این موقعیت به درستی استفاده کرده و حسن نیست خود را نشان دهد. در این قسمت به توضیح برخی از این مزایا خواهیم پرداخت. برای آشنایی با راه های نشان دادن وفاداری به همسر کلیک نمایید.
یکی از اصلی ترین مزایای مسافرت مجردی همسر، کشف چیزهای جدید و کسب تجربه های تازه است. وقتی همسر چنین چیزهای را تجربه میکند مانند این است که شما هم در آن موقعیت بوده اید. همچنین در چنین شرایطی افراد به رشد شخصی رسیده و مسائل بیشتری را در مورد خود میشناسند. این موضوع میتواند در زندگی مشترک شما نیز موثر باشد.
بهتر است گاهی برای همسر خود دلتنگ شوید. در واقع زمانی که از همسر خود دور هستید؛ بیشتر قدر او را دانسته و گاها علاقه شما نسبت به او بیشتر نیز میشود. از این بهتر است به وسیله سفر این فاصله را ایجاد کرده و به یکدیگر فضای بیشتری بدهید.
مسافرت مجردی همسر برای او این حس را ایجاد میکند که همواره استقلال خود را داشته و میتواند در مورد مسائل مختلف تصمیم گیری کند. چرا که گاهی افراد در ازدواج دچار این حس میشوند که استقلال و قدرت خود را از دست داده و وابسته به دیگری هستند. اما با سفر رفتن او دوباره چنین احساسی را در خود بازمییابد.
در سفر رفتن دوتایی شما گاهی مجبور میشوید که به جاهایی بروید که علاقه ای به آنها ندارید و یا حتی غذاهایی را بخورید که برای شما خوشایند نیستند. اما زمانی که جداگانه به سفر میروید؛ بیشتر میتوانید حق انتخاب داشته و طبق میل خود عمل کنید.
با وجود مسافرت مجردی همسر شما نیز میتوانید روی مهارت های ارتباطی خود بیشتر کار کرده و در این زمینه پیشرفت کنید. برخی از افراد به قدری به همسر خود وابسته هستند که در نبود او قادر به انجام هیچ کاری نیستند. حتی ارتباط گرفتن با دیگران را نیز به همسر خود سپرده اند. اما در نبود او یاد میگیرند که کارهای خود را انجام داده و از پس زندگی برآیند.
در دوری از یکدیگر است که مشخص میشود که افراد چقدر نسبت به یکدیگر اشتیاق داشته و پشتیبانی میکنند. باید چند روزی طعم دوری از یکدیگر را بچشید؛ که قدر باهم بودن را بدانید. در این شرایط است که زوجین میتوانند دوست داشتن یکدیگر را محک بزنند.
اگر شما فردی هستید که قصد مسافرت مجردی را دارد؛ باید حتما نکاتی را رعایت کرده و سعی کنید به آنها پایبند بمانید. در واقع باید بتوانید رضایت و اعتماد همسر خود را پیش از سفر کسب کنید. البته که بیشتر این موارد بعد از سفر رفتن نمود پیدا میکند. اما به طور کلی زمانی که یکبار در سفر به این شکل رفتار کنید؛ همسر نیز از این بابت خاطرجمع شده و در دفعات بعدی نیز به شما این امکان را میدهد. برخی از این نکات شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با نشانه های مردان پاک و قابل اعتماد کلیک نمایید.
?همیشه در دسترس بوده و جواب تماس های همسر خود را بدهید
?فراموش نکردن تعهد و وفاداری در طول سفر
?بررسی کردن زمان درخواست این موضوع از همسر
?در مورد دلیل سفر خود صادق باشید
?قبل از سفر حتما با همسر خود هماهنگ کنید
?از رضایت همسر خود مطمئن شوید تا مشکلی در رابطه زناشویی تان ایجاد نشود
?محل دقیق اسکان تان را به همسر بگویید
طبیعتا کنارآمدن با مسافرت مجردی همسر برایتان ساده نخواهد بود. مدام به احتمالات مختلف فکر کرده و احساس ترس میکنید. در صورتی که اگر قبل از سفر به شناخت و اعتماد کافی رسیده باشید؛ متوجه خواهید شد که هردوی شما گاهی به این فضا نیاز داشته و اگر شما نیز در چنین موقعیتی بودید؛ از طرف مقابل توقع اعتماد داشتید. از این رو خود را برای این شرایط آماده کرده و حتی میتوانید در مورد آن با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه مسافرت مجردی همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع: مسافرت مجردی همسر
زنم تحویلم نمیگیره و باهام بدرفتاری میکنه! این جمله را احتمالا از زبان بسیاری از مردان، حداقل در برهه ای از زمان شنیده ایم. برخی از زنان حتی با وجود گذشت سالها از زندگی مشترک شان، هنوز نمیدانند که باید چطور با همسر خود رفتار کرده و سیاست های لازم را ندارند. البته که گاهی چنین رفتارهایی از طرف زنان ناشی از اشتباهات مردان بوده و بیدلیل نیست. اما به طور کلی تحویل نگرفتن و سردی کردن راه حل خوبی نیست. از این رو بهتر است به جای شکستن غرور مردان با این روش، زنان از راهکارهای موثر دیگری در این زمینه استفاده کرده و حتی کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه تحویل نگرفتن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
بسیاری از مردان از اینکه همسرشان آنها را تحویل نمیگیرد شاکی هستند؛ اما رفتارهای خود را ندیده و یا اصلا به طور دقیق این موضوع را بررسی نمیکنند. رفتار با همسر آدابی دارد که مخصوصا باید در حضور دیگران به آن توجه زیادی شود. البته که توجه و یا به اصطلاح تحویل گرفتن، باید دوطرفه باشد و مردان نیز باید اینکار را انجام دهند. اما به طور کلی این موضوع دلایل مختلفی داشته، با نشانه هایی همراه است و در صورتی که برای مدت زمان طولانی ادامه دار شود؛ مشکلات مختلفی را نیز به وجود میآورد. از این رو هم مردان و هم زنان باید آمادگی لازم برای چنین رفتارهایی را داشته باشند. برای جلوگیری از بروز دلزدگی زناشویی کلیک نمایید.
به دلیل اینکه اصطلاح تحویل گرفتن بسیار کلی است و ممکن است برای هر فردی معنای مختلفی داشته باشد؛ برخی از زوجین در مورد آن دچار گیجی شده و نمیدانند که دقیقا چه رفتارهایی از طرف همسر درست بوده و کدامیک اشتباه است. به طور کلی مورد بی توجهی واقع شدن توسط همسر، شامل یک سری از رفتارهای مختلف است؛ شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های طلاق عاطفی کلیک نمایید.
اما از ابتدا این سوال مطرح میشود که چرا یک زن نباید به همسرش توجه کرده و او را تحویل نگیرد؟ همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ این موضوع دلایل مختلفی دارد که باید حتما آنها را پیدا کرده و تلاش کرد تا رابطه را به حالت اول برگرداند. از طرفی هر فردی دلایل خاص خودش را برای بی توجهی کردن دارد.
گاهی تنها یک رفتار کوچک و پیش پا افتاده از طرف همسر کافی است تا دیگری را سرد کرده و منجر به بروز تحویل نگرفتن شود. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از دلایل بدرفتاری زن با شوهر کلیک نمایید.
یکی از اصلی ترین دلایل تحویل نگرفتن شوهر توسط زن، عزت نفس نداشتن خود مردان است. در واقع هر فردی در ابتدا خودش باید برای خود احترام قائل بوده و خود را دوست بدارد. در صورتی که زنی شاهد رفتارهای آسیب زننده همسرش به خود باشد؛ او نیز تصور میکند که میتواند به همسر آسیب زده و یا به طور کلی او را نادیده بگیرد.
یکی دیگر از دلایل اینکه زنی شوهرش را تحویل نمیگیرد؛ روحیه کنترلگری زن است. زن کنترلگر باید در مورد همه چیز حرف اول را زده و اصلا تحمل شنیدن حرف ها و نظرات دیگران را ندارد.
فراموش نکنید که همه زوج ها با یکدیگر اختلاف نظر دارند و این کاملا طبیعی است. اما نحوه برخورد با این اختلاف نظرهاست که حائز اهمیت است. از این رو اگر مدتی است که با همسر خود به مشکل خورده اید؛ احساس کردن کمی سردی میان شما، موضوع غیرعادی نیست و احتمالا به زودی برطرف میشود.
این نکته را در نظر داشته باشید که شاید همسرتان در حال مقابله به مثل کردن با شماست. یعنی حتی خود شما هم به اندازه کافی به همسرتان توجه نکرده و شاید او را تحویل نمیگیرید.
شما به عنوان شوهر باید خودتان هم بخواهید که مورد توجه و احترام قرار گیرید. در واقع اگر هر زمان احساس میکنید که محبت همسرتان نسبت به شما کمتر شده و یا تغییری در رفتارهای او ایجاد شده است؛ باید دلیل را جویا شده و به روش غیر مستقیم و مستقیم به او بگویید که به محبت و توجه او نیاز دارید.
گاهی طرحواره های ذهنی افراد و تله هایی که دارند؛ منجر به بروز چنین موضوعی میشود. برای مثال در اینجا احتمالا با دو نوع طرحواره در مردان روبرو میشویم. یکی طرحواره محرومیت هیجانی است و دیگری طرحواره طرد_جدایی.
بعد از اینکه توانستید دلیل این موضوع را پیدا کنید؛ وقت آن است که دست به کار شده در این مورد کاری کنید. چرا که در صورت ادامه یافتن چنین رفتارهایی از سمت همسر، شما روز به روز بیشتر از یکدیگر فاصله گرفته و با یکدیگر سرد میشوید. برخی از این اقدامات شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از نشانه های خیانت زنان کلیک نمایید.
شناسایی حق و حقوقتان: برای اینکه بتوانید عزت نفس خود را بازیابی کرده و از خودتان دفاع کنید؛ باید حق و حقوق خود را در رابطه بشناسید.
گذاشتن خط قرمز: با همسر خود در مورد مرزها و خط قرمزهایی که دارید صحبت کرده تا از بروز سوتفاهم ها جلوگیری کنید.
ریشه یابی کرده و دلیل آن را از بین ببرید: ریشه مشکلات را پیدا کنید و آن را از بین ببرید. چرا که حل کردن سطحی مشکلات منجر به بازگشت آنها به صورت مجدد میشود.
شما مقصر همه چیز نیستید: خودتان را به خاطر چنین رفتارهایی مقصر ندانید. گاهی زن به دلیل کنترلگری و یا مشکلات دیگری که دارد؛ چنین واکنش هایی دارد.
از متخصص کمک بگیرید: در این مورد حتما با یک روانشناس صحبت کرده و مشکل را به صورت تخصصی حل کنید.
اگر متوجه این موضوع شدید که مدتی است همسرتان شما را تحویل نمیگیرد؛ باید بدانید که این اصلا نشانه خوبی نبوده و حتما باید این موضوع را جدی بگیرید. در واقع او با بی محلی کردن در حال نشان دادن موضوعی است که شاید به طور مستقیم نمیتواند آن را به شما بگوید. از این رو حتما در این مورد با او صحبت کرده و تلاش کنید تا این موضوع را برطرف نمایید. در این راستا میتوانید از یک مشاور نیز کمک دریافت کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه تحویل نگرفتن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع: زنم تحویلم نمیگیره
رفتار در مهمانی و رعایت کردن آداب معاشرت در جمع از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع چه زمانی که به مهمانی میروید و چه در حالیکه خودتان میزبان هستید باید اصولی را رعایت کرده و تلاش کنید تا رفتار درستی از خود بروز دهید. این بدان معنی نیست که تظاهر به چیزی کنید که نیستید. اما رفتار شما در جمع باید تفاوتهایی با تنهایی هایتان داشته باشد. لزومی هم به سختگیری به خود و دیگران نیست. همین که احترام و ادب را رعایت کرده و سعی کنید تا دیگران اوقات خوشی را با شما داشته باشند؛ کافی است. در ادامه مواردی را آموزش دادهایم. برای آموزشهای بیشتر و کمک تخصصی روی مشاوره تلفنی کلیک نمایید.
برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار در مهمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
.
یکی از اولین مفاهیم که از دوران کودکی به ما آموخته میشود؛ رفتار در مهمانی در جمع است. در واقع همه والدین تلاش میکنند تا فرزندشان رفتار درست و مناسبی در حضور دیگران از خود نشان بدهد. همچنین در ابتدا خود ما نیز بیشتر در این مورد حساس بوده و تلاش میکنیم تا این قواعد را رعایت کنیم. اما بعد از مدتی اهمیت این موضوع از یادمان رفته و دیگر شاید حتی برخی از آنها را نیز انجام ندهیم. اما از آنجایی که احتمالا باید مدام در جمع های مختلفی حضور یابیم؛ بهتر است خود را موظف به رعایت آنها کرده و حتی برخی از آنها را تمرین کنیم. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت. برای اطلاع از اصول رفتار در جمع کلیک نمایید.
اولین کاری که باید در مورد رفتار در مهمانی انجام دهید؛ این است که به شکل درستی دعوت میزبان را پذیرفته و خود را مشتاق حضور نشان دهید. برخی از افرادی به شکل تظاهر میکنند که انگار رفتن به این مهمانی خیلی هم برایشان مهم نیست و به صورت بی ادبانه ای واکنش نشان میدهند. برای اطلاع از چگونگی ارزش قائل شدن برای دیگران کلیک نمایید.
در مرحله بعدی برای حضور در مهمانی باید لباس مناسبی را انتخاب کرده و به ظاهر خود اهمیت دهید. لباس های شما اولین چیزی است که دیده میشوند؛ پس بهتر است آنها را هوشمندانه و متناسب با جمع انتخاب کنید. حتی در این مورد میتوانید از میزبان نیز سوال کنید.
پرسیدن سوالات خصوصی از دیگران ممنوع. زمانی که آنها در جمع حضور پیدا میکنند؛ به این معنا نیست که تمایل دارند تا در مورد شخصی ترین مسائل زندگی شان نیز صحبت کنند. به همین دلیل به حریم خصوصی دیگران احترام گذاشته و فاصله خود را با آنها حفظ نمایید.
نباید در مهمانی بیش از حد سکوت کرده و همواره از دیگران فاصله بگیرید. شما در جمع هستید تا با دیگران ارتباط برقرار کرده و معاشرت کنید. در مورد هر موضوع مشترکی که با افراد دارید؛ تلاش کنید تا مشارکت داشته باشید. برای اطلاع از روش بازکردن سر صحبت کلیک نمایید.
زمان را از یاد نبرید. زمانی که با جمعی احساس راحتی میکنید؛ ممکن است به زمان اهمیت نداده و منجر به آزار و اذیت دیگران شوید. از این رو به این نکته توجه کنید که هم در زمان مناسبی حضور یافته و هم به موقع مهمانی را ترک کنید.
بهتر است دست خالی به یک مهمانی نروید. نیازی هم به خریدن هدیه های گرانقیمت و ارزنده نیست. میتوانید کمی شیرینی و یا حتی یک گل بخرید.
برای رفتار در مهمانی حتما به نحوه غذا خوردن خود توجه کرده و سعی کنید تا بهداشت را رعایت نمایید. چرا که در یک مهمانی دیگرانی نیز حضور دارند که ممکن است حساس باشند و طرز غذاخوردن شما آنها را آزار دهد.
یکی دیگر از موضوعاتی که برخی از افراد در مورد رفتار در مهمانی رعایت نمیکنن؛ ایرادگیری بیش از حد است. شما اکنون در خانه فرد دیگری قرار داشته و باید به قوانین و شرایط آنجا احترام بگذارید. پس لزومی ندارد تا از همه چیز ایراد بگیرید و یا توقع داشته باشید که همه چیز مطابق میل شما باشد.
احترام گذاشتن و رعایت ادب نیز از دیگر جنبه های رفتار در مهمانی است که باید آن را هم در صحبت کردن و هم در رفتارهای خود انجام دهید.
برای صحبت کردن در یک مهمانی یا جمع باید موارد مختلفی را در نظر داشته باشید. برای مثال از کلمات و لحن درستی استفاده کرده، شوخی های قومیتی یا جنسی نکنید؛ قبل از بیان کردن هر حرفی به خوبی در مورد پیامدهای آن فکر کنید و…
تعارف کردن یکی از اصول فرهنگ ماست و بهتر است که آن را چه زمانی که مهمان هستید و چه میزبان انجام دهید. اما تعادل را رعایت کرده و سعی نکنید با اینکار دیگران را معذب کنید. برای آشنایی با راه های برقراری ارتباط کلامی کلیک نمایید.
به میزبان پیشنهاد کمک داده و سعی کنید او را همراهی کنید. فراموش نکنید که او احتمالا استرس و اضطراب زیادی دارد. پس در کنار او باشید.
در رفتار در جمع لزومی به غیبت کردن از دیگران، قضاوت آنها و یا بدبینی وجود ندارد. سعی کنید برای پیدا کردن موضوع، از دیگران استفاده نکنید.
برای حضور در یک مهمانی خانوادگی احتمالا باید کمی محترمانه تر رفتار کرده و به قوانین بیشتری احترام بگذارید. این نکات تا حدی زیادی میتوانند کمک کننده باشند.
اگر شما میزان این مهمانی هستید؛ بازهم نیاز به نکات رفتار در مهمانی داشته و باید خود را در مقابل مهمان هایتان مسئول بدانید. از این رو پیش از برگزاری مهمانی به این موارد فکر کرده، در مورد آنها از دیگران کمک گرفته و خود را آماده کنید. برخی از این موضوعات که در کیفیت میزبانی شما تاثیر خواهند داشت؛ شامل موارد زیر هستند.
?رفتن به استقبال مهمان ها
?توجه کردن به همه مهمان ها به یک اندازه
?سرگرم کردن مهمان ها
?خود را برای شرایط غیرقابل پیش بینی آماده کنید
خوب است در کنار آموزه های ذکر شده؛ به خودتان نگاهی بیندازید و کارهای زیر را در مهمانی انجام ندهید.
رعایت اصول رفتار در مهمانی مهم تر از آن چیزی است که تصور میکنید. چرا که این نکات به طور کلی به شما برای رفتار در جمع های مختلف کمک خواهد کرد. از این رو نسبت به آنها بی تفاوت نبوده و سعی کنید تا با استفاده از آنها شما فردی باشید که در جمع ها نظر دیگران را جلب میکند. در این مورد حتی میتوانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.
برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار در مهمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع: رفتار در مهمانی