avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

کمبود محبت در پسران

کمبود محبت در پسران در بسیاری از خانواده ها مشاهده می‌شود. چرا که خانواده ها ابراز علاقه به پسران را نادیده می‌گیرند. آن‌ها محبت خود را به صورت فیزیکی و کلامی از فرزند پسرشان دریغ کرده و به مرور زمان پسر خانواده دچار کمبود محبت می‌شود. فرزند پسر درست مانند دختر نیاز به دریافت محبت از والدین دارد. در غیر اینصورت با مشکلات زیاد روحی و روانی مواجه خواهد شد. کمبود محبت در پسران به شدت بر اعتماد به نفس آنها نیز اثر می‌گذارد و کل آینده او را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بهتر است که در تربیت کودک از روانشناس و مشاورین متخصص کمک بگیرید تا شیوه تربیتی مناسبی را در پیش بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: کمبود محبت در پسران

برای دریافت مشاوره در زمینه کمبود محبت در پسران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

کمبود محبت در پسران

والدین باید این موضوع را بدانند که لمس کودک از اهمیت بالایی برخوردار است. کودک نیازمند عشق و محبت از سوی والدین است. و نیازمند دریافت تماس محبت آمیز می‌باشد تا احساسات مثبت و حس امنیت را از خانواده دریافت کند. فرقی هم بین کودک دختر و پسر ندارد و والدین نباید بر اساس جنسیت کودک فرقی برای ابراز محبت بگذارند. کودک پسر نیز زمانی که مورد محبت قرار نگیرد؛ با کمبود محبت روبرو می‌شود.

و کمبود محبت در پسران نیز پیامدهای خوبی را به همراه ندارد. به همین دلیل است که والدین باید شیوه ابراز علاقه و محبت به فرزند را آموزش ببینند تا کودک نه با کمبود محبت مواجهه شود و نه محبت بیش از اندازه باعث پر توقع شدن آنها شود. کمبود محبت در پسران همراه با نشانه هایی است که در این مقاله راجع به این موضوع به طور کل توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

نشانه های کمبود محبت در پسران


کمبود محبت در پسران همراه با نشانه هایی است که اگر جدی گرفته نشوند؛ پیامدهای بدی را به دنبال دارد. در این بخش مقاله راجع به نشانه های کمبود محبت در پسران توضیح داده ایم.

 ناتوانی در مهارت ها

یکی از نشانه های کمبود محبت در پسران، ناتوانی در مهارت ها است. کودکانی که والدینشان به آنها محبت نکرده اند؛ در بخش عظیمی از زندگی خود با مشکل و ضعف روبرو خواهند شد. این کودکان کمبود محبت خود را در ارتباط با دیگران، مهارت های ارتباطی و اجتماعی بروز می‌دهند. و در آینده با مشکلات زیادی در این قبیل روبرو می‌شوند.

 ناتوانی در شناخت احساسات

یکی از بزرگ ترین نشانه های کمبود محبت در پسران، ناتوانی در شناخت احساسات است. کودکانی که با کمبود محبت والدین روبرو می‌شوند، با شناخت احساسات خود به مشکل بر می‌خورند. و در آینده توانایی بروز مناسب و واکنش درست احساسات را ندارند. که اولین تاثیر کمبود محبت در پسران نیز همین ناتوانی در شناخت احساسات است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سبک های فرزند پروری کلیک کنید.

 کمبود اعتماد به نفس

از بزرگترین نشانه های کمبود محبت در پسران، کمبود اعتماد به نفس است. در این شرایط کودک به دلیل اینکه ارتباط مناسبی با والدین خود نداشته است، از اعتماد به نفس و عزت نفس کمی برخوردار است. علاقه ای به خود ندارند و احساس می‌کند که دوست داشتنی نیست. این مشکل کل زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد و او را در آینده با چالش های زیاد در تمامی موارد زندگی روبرو می‌کند.

 عدم اعتماد به دیگران

کمبود محبت در پسران باعث عدم اعتماد به دیگران می‌شود. کودک توانایی اعتماد به دیگران را ندارد و احساس می‌کند که همه قصد آسیب و لطمه به او را دارند. اگر کودک در سن کم محیط امن و خوشایندی نداشته باشد؛ اعتماد به دیگران در آینده برای او چالش بر انگیز خواهد بود. در این شرایط روابط احساسی و عاطفی او با مشکل روبرو خواهد شد. و توانایی پایداری در رابطه را نخواهد داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بی توجهی مادر به فرزند کلیک کنید.

روش های بهبود کمبود محبت در پسران

برای کاهش کمبود محبت در پسران باید والدین راه و روش هایی را استفاده کنند. تا در وهله اول کودک آسیب نبیند و در قدم دوم آینده فرزند آنها تحت تاثیر کمبود محبت نباشد. در این شرایط کودک آسیب های روحی و روانی زیادی را تجربه خواهد کرد. که با کمک روش های بهبودی ذکر شده در این بخش مقاله می‌توان ابراز علاقه به فرزند را نشان دهید.

 کودک خود را اولویت قرار دهید و در تمامی شرایط به او محبت خود را نشان دهید.

 هر شب قبل از خواب اندکی او را در آغوش بگیرید.

سعی نکنید که بین والد و فرزند فاصله ایجاد کنید.

 هر روز صبح هنگامی که کودک بیدار می‌شود، او را در آغوش بگیرید.

 روز با محبت و پر عشقی را با کودک آغاز کنید.

هنگام خروج کودک از خانه او را در آغوش بگیرید و ببوسید.

 هنگام ورود کودک به خانه او را ببوسید و در آغوش بگیرید.

 اگر قصد خروج از خانه را دارید؛ حتما با او خداحافظی کنید و قبل از خروج او را بغل کنید.

امنیت را به کودک نشان دهید.

 از کلمات دوست دارم و … کلماتی که سرشار از عشق است، بیشتر استفاده کنید.

 از متخصص و روانشناس در این زمینه راهنمایی بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه والدین بیخیال و بی توجه کلیک کنید.

کلام آخر

کمبود محبت در پسران بسیار زیاد مشاهده می‌شود. عده زیادی از والدین احساس می‌کنند که پسر بچه ها نیاز به ابراز محبت ندارند و نیازی نیست که به صورت فیزیکی و کلامی محبت خود را نشان دهند. به همین دلیل با این شیوه تفکر کودک به کمبود محبت دچار می‌شود که همین شیوه رفتاری مشکلات زیادی را به همراه دارد. معمولا زمانی که این رفتار وجود داشته باشد، فرد با کمبود اعتماد به نفس شدید روبرو است و تنها با کمک روانشناس باید درمان شود. به همین دلیل بهتر است که حتما والدین در تربیت خود از روانشناس راهنمایی بگیرند تا کودک سالمی را تربیت کنند.

مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کمبود محبت در پسران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.


منبع: کمبود محبت در پسران

تالاسوفوبیا

تالاسوفوبیا به ترس های غیر منطقی و شدید از دریا و آب های عمیق گفته می‌شود. به این فوبیا ترس از اقیانوس نیز گفته می‌شود. کلمه تالاسو از کلمه یونانی گرفته شده است و فوبیا به معنای ترس است. این فوبیا به روش های مختلفی مانند ترس از امواج، ترس از غرق شدن یا ترس از موجودات درون آب ظاهر شود. معمولا این ترس به واسطه تجربیات تلخ واقعی یا رسانه ای و حضوری پدید می‌آید.

منبع: تالاسوفوبیا

تالاسوفوبیا یا ترس از اقیانوس می‌تواند توانایی لذت را از فرد بگیرد و ناتوان کننده باشد. این افراد از شنا کردن یا از قرار گیری در نزدیکی اقیانوس هراس دارند. اما کسانی که به این فوبیا مبتلا هستند نباید نگران باشند. زیرا با روش های متنوعی قابل درمان است. البته باید توسط متخصص سلامت روان این ترس درمان شود. برای دریافت مشاوره استرس کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تالاسوفوبیا می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تالاسوفوبیا یا ترس از اقیانوس چیست؟


یکی از فوبیاهایی که وجود دارد، تالاسوفوبیا است. در این فوبیا فرد از اقیانوس ها و آب های عمیق هراس دارد. این نوع ترس به مقدار زیادی از آب دریا اشاره دارد و با مقادیر کم آب فرد پریشان نمی‌شود. به همین دلیل شاید فرد در آب استخر شنا کند در صورتی که در کنار اقیانوس نمی‌تواند بماند.

تالاسوفوبیا در صورتی ایجاد می‌شود که فرد در گذشته اتفاقات تلخی را تجربه کرده باشد، با افرادی که تجربه بد در اقیانوس دارند مواجهه شوند و یا از طریق مشاهده تصاویر به این فوبیا مبتلا شده باشند. این ترس از اقیانوس قابل درمان است و با کمک روان درمانی های متفاوت صورت می‌گیرد. در این مقاله تمامی جوانب تالاسوفوبیا را بررسی کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

انواع تالاسوفوبیا

تالاسوفوبیا یا ترس از اقیانوس به 5 نوع تقسیم می‌شود. این ترس با روش های مختلفی بروز می‌کند که در این بخش مقاله راجع به انواع آن توضیح داده ایم.

 تالاسوفوبیا دریایی: ترس از هر چیزی که به مرتبط با فعالیت های دریایی باشد. مانند غواصی، قایق، سفرهای دریایی

 تالاسوفوبیا همراه با هیدروفوبیا: ترس از آب به طور کلی که می‌تواند به دریاچه ها، استخرها و سایر آب ها نیز مرتبط باشد.

 تالاسوفوبیا با آکوا فوبیا: ترس از وسعت اقیانوس و احساس گرفتاری در آب های آزاد و ترس از آب.

مگالوهیدرو تالاسوفوبیا: ترس از موجودات بزرگ اقیانوس مانند کوسه ها، نهنگ ها یا ماهی های مرکب غول پیکر.

Submechanophobia: ترس از کشتی های غرق شده، زیر دریایی ها، خطوط لوله زیر آب و دست ساز های زیر آب.

علائم تالاسوفوبیا

تالاسوفوبیا طیف وسیعی از علائم روانی و جسمی را بروز می‌دهد. که در این بخش مقاله راجع به علائم گوناگون ترس از اقیانوس توضیح داده ایم. حالت تهوع

 سرگیجه

لرزش

 عرق کردن

 تنگی نفس

ترس از غرق شدن

 افکار مزاحم در زمینه اقیانوس

 غوطه ور شدن در آب

مشکلات تنفسی

 ترس از موجودات موجود مانند کوسه

 اجتناب از فعالیت هایی که شامل آب و اقیانوس می‌شود. مانند شنا و یا قایق سواری

 ترس یا وحشت شدید هنگام فکر کردن یا نزدیکی به اقیانوس

 اضطراب و نگرانی بیش از حد هنگام برنامه ریزی سفر یا فعالیت که شامل آب و اقیانوس می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان فوبیاها کلیک کنید.

علت بروز تالاسوفوبیا

تالاسوفوبیا هنوز به طور دقیق و کامل شناخته نشده است. اما عوامل متعددی در بروز این فوبیا نقش دارند. در این بخش مقاله راجع به علت ترس از اقیانوس توضیح داده ایم.

 عوامل تکاملی

یکی از علل بروز تالاسوفوبیا، عوامل تکاملی است. برخی از کارشناسان به این باور رسیده اند که ترس از اقیانوس واکنش تکاملی است. زیرا انسان برای دوری از محیط های خطرناک و ترسناک تکامل یافته است.

 عوامل فرهنگی

عوامل فرهنگی از دیگر دلایل بروز تالاسوفوبیا هستند. مثلا فرهنگ هایی که به شنا و فعالیت های مبتنی بر آب ارزش قائل هستند، بیشتر در معرض آب قرار دارند که این ترس را بیشتر می‌کند.

 رفتار آموخته شده

ترس از اقیانوس یا تالاسوفوبیا از طریق مشاهده یا قرارگیری در معرض رسانه هایی که اقیانوس را به تصویر می‌کشد صورت می‌گیرد.

 عوامل بیولوژیکی

از دیگر دلایل بروز تالاسوفوبیا، عوامل بیولوژیکی است. برخی از تحقیقات نشان از استعداد ژنتیکی برای این فوبیا هستند.

 تجربیات تروماتیک

تجربیات تروماتیک یکی از دلایل بروز تالاسوفوبیا می‌باشد. مانند نزدیک به غرق شدن، مشاهده غرق شدن دیگری و … منجر به بروز این ترس می‌شود.

 اختلالات اضطرابی

تالاسوفوبیا با اختلالات اضطرابی دیگری مانند اختلال هراس و اختلال اضطراب فراگیر همراه است. در نتیجه این احتمال وجود دارد که این ترس همراه با اضطراب ها چنین فوبیایی را پدید آورد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درمان استرس و اضطراب کلیک کنید.

روش های درمانی تالاسوفوبیا


با کمک روش های روان درمانی می‌توانید به درمان تالاسوفوبیا بپردازید. در این مقاله راجع به روش های درمانی ترس از اقیانوس توضیح داده ایم.

 مواجهه درمانی

مواجهه درمانی از دیگر روش های درمانی برای تالاسوفوبیا است. در این روش درمانی به صورت تدریجی فرد در معرض موقعیت یا شی که کنترل شده است قرار می‌گیرد. در حین مواجهه فرد روش های کنترل و مدیریت اضطراب را آموزش می‌بیند. این درمان حساسیت فرد را کاهش می‌دهد و باعث افزایش اعتماد به نفس می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مواجهه درمانی کلیک کنید.

 درمان شناختی- رفتاری

یکی از روش های درمان تالاسوفوبیا، درمان شناختی رفتاری است. در این روش درمانی درمانگر به شناسایی، تغییر افکار و باورهای منفی آب می‌پردازد. و به توسعه روش های مقابله ای برای مدیریت و کنترل اضطراب مناسب با موقعیت می‌پردازد.

 درمان با واقعیت مجازی

یکی از روش های درمانی برای تالاسوفوبیا، درمان با واقعیت مجازی است. در این روش درمانی با قرار دادن فرد در معرض شبیه سازی های کامپیوتری قرار می‌گیرد. این درمان به کاهش ترس و حساسیت فرد منجر می‌شود. و در نهایت اعتماد به نفس فرد را افزایش می‌دهد.

 دارو درمانی

از دیگر روش های درمان تالاسوفوبیا، دارو درمانی است. در این روش درمانی داروهایی مانند ضد اضطراب برای کنترل اضطراب، کاهش ضربان قلب و تعریق استفاده می‌کنند. اما دارو به تنهایی درمان نیست و باید همراه با روان درمانی صورت بگیرد.

کلام آخر

در این مقاله با تالاسوفوبیا یا ترس از اقیانوس آشنا شدید. افرادی که به این ترس مبتلا هستند به دلایل مختلفی مانند تجربه های قبلی از خود نشانه های ترس را بروز می‌دهند. و تا زمانی که تحت درمان قرار نگیرند؛ این ترس همیشه با آنها خواهد بود. برای درمان از روانشناس و مشاورین متخصص در زمینه سلامت روان کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تالاسوفوبیا می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 


منبع: تالاسوفوبیا