avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

نشانه هایی که حاکی از مخالفت با کار همسر هستند

مخالفت با کار همسر و اشتغال زن و ایجاد موانعی برای کار نکردن او چه از طرف مردان باشد و چه از طرف زنان، منجر به بروز مشکلات زیادی خواهد شد. در جوامع امروزی، همه افراد باید کار کرده و برای کسب درآمد تلاش کنند. اما به این معنی نیست که افراد باید به هرکاری تن بدهند. البته اینجا در مورد شغل افراد صحبت نخواهیم کرد. بلکه باید به احساس ناامنی که این موضوع در دیگری ایجاد می‌کند؛ بپردازیم. البته که قوانینی هم در این زمینه وجود دارد. اما به طور کلی بهتر است در این مورد، از یک مشاوره خانواده کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مخالفت با کار همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

آیا مخالفت با کار همسر امکانپذیر است؟

برخی از افراد حتی بعد از ازدواج، بازهم خود را از همسر جدا دانسته و تصور می‌کنند که همسر حقی در این مورد ندارد. در صورتی که باید بدانید که قانون هم چنین حقی را برای همسر و زنان قائل است. اما فارغ از مسائل قانونی، باید بدانید که او همسر شماست و حق دارد در این مورد اظهار نظر کند. اما حتی اگر با کار همسر خود نیز مخالف هستید؛ باید این موضوع را به درستی بیان کرده و واکنش مناسبی داشته باشید.

چرا که شغل افراد تاثیر زیادی در روحیه و سلامت روان آن‌ها دارد و منبع درآمد آنهاست. پس خیلی نمی‌توان به صورت سلیقه ای با آن برخورد کرد. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از دلایل خجالت از شغل همسر کلیک نمایید.

نشانه هایی که حاکی از مخالفت با کار همسر هستند

شاید همسر شما تلاش زیادی کند تا این موضوع را از شما پنهان کرده و به طور مستقیم با شما مخالفت نکند. اما برخی از رفتارهای او کاملا بیانگر این موضوع است. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند.

  • او مدام بهانه گیری کرده و این موضوع را به صورت غیرمستقیم به شما گوشزد می‌کند
  • با همکاران شما درگیر شده است
  • از این بابت فشار زیادی به شما وارد می‌کند
  • مانع از سرکار رفتن شما می‌شود
  • زمانی که شما در مورد کارتان صحبت می‌کنید؛ عصبانی می‌شود

دلایل مخالفت با کار همسر

اما دلیل مخالفت با کار همسر چیست؟ شاید برای برخی از افراد حتی این موضوع عجیب هم به نظر برسد. اما باید بدانید که افراد دلایل مختلفی برای این موضوع دارند که گاها حتی برخی از آنها منطقی بوده و به صلاح فرد است تا کار خود را تغییر دهد. در ادامه به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از دلایل و راه های رفع اختلاف با همسر کلیک نمایید.

جایگاه اجتماعی

شان و جایگاه اجتماعی برای همه افراد اهمیت دارد. یکی از اصلی ترین دلایل مخالفت با کار همسر می‌تواند همین باشد که شاید از نظر شما همسرتان کار آبرومندی ندارد. برخی از مشاغل از نظر اجتماعی در جایگاه پایین تری قرار دارند و زمانی که همسر شما به آنها مشغول است؛ طبیعتا شما در این مورد مخالفت خواهید کرد.

شرایط کاری سخت همسر

یکی دیگر از دلایل مخالفت با کار همسر ، شرایط کاری دشوار اوست. در این حالت شما بیشتر نگران خود هستید تا جایگاه اجتماعی و قضاوت اطرافیان.

محیط نامناسب در محل کار

از طرفی گاهی همکاران فرد و یا محیطی که همسر در آن کار می‌کند؛ سالم نیست. به همین دلیل همسر نگران شده و تمایل دارد تا طرف مقابل شغل خود را تغییر دهد.

عدم امکان پیشرفت

برخی از مشاغل با اینکه شرایط خوبی دارند؛ اما امکان پیشرفت و ترقی در آنها نیست. به همین دلیل همسر مخالفت کرده و احتمالا از شما می‌خواهد که به سراغ کاری بروید که بیشتر موفق شوید.

شرایط کاری سخت و غیرقابل پیش بینی

شاید تصور کنید که این شغل من است و من تمام مشکلات و سختی های آن را به جان می‌خرم. در صورتی که همسر شما بابت شغل خطرناک شما، استرس و اضطراب زیادی را متحمل می‌شود. به همین دلیل بهتر است در انتخاب شغل، طرف مقابل خود را نیز در نظر بگیرید.

ویژگی های شخصیتی همسر

گاهی مخالفت با شغل همسر به خاطر عوامل بیرونی نیست. شما هرچقدر هم شغل امن و مناسبی داشته باشید؛ او بازهم ایراد گرفته و همه تلاش خود را می‌کند؛ تا شما کار نکنید. پس گاهی این موضوع تنها به دلیل ویژگی های همسر است و نه شغل شما.

غلبه بر مخالفت با کار همسر

اگر همسر با شغل شما مخالف است و یا شما دچار چنین حالتی در مورد شغل او شده اید؛ بهتر است این موضوع را یکبار برای همیشه حل کنید. چرا که این موضوع می‌تواند منجر به بروز مشکلات بیشتری در زندگی شما بشود. حتی دلیل بسیاری از طلاق ها، دقیقا شغل افراد است. در این قسمت به برخی از راهکارهایی که در این زمینه می‌توانید از آنها استفاده کنید؛ اشاره کرده ایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد