با همسر زودرنج ام چطور برخورد کنم ؟ معمولا از زبان زوج های زیادی این جمله را میشنویم. زودرنجی رفتاری است که در آن افراد بسیار حساس و تحریک پذیر بوده و به هرچیزی سریعا واکنش نشان میدهند. اما این موضوع در ازدواج میتواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد کند. در زندگی مشترک باید از بسیاری از چیزها چشم پوشی کرده و آنها را نادیده گرفت. حال اگر بخواهید نسبت به هرچیزی واکنش نشان دهید؛ نه تنها خودتان از لحاظ روانی آسیب خواهید دید؛ بلکه روابط تان با همسر نیز تحت تاثیر قرار میگیرد. از این رو بهتر است هر دو نفر روی ویژگی های شخصیتی خود کار کرده و در این زمینه از مشاوره خانواده کمک بگیرند.
برای دریافت مشاوره در زمینه همسر زودرنج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
فراموش نکنید که زندگی کردن با یک فرد زودرنج بسیار دشوار است. او از کوچک ترین رفتار و اتفاقی ناراحت شده و واکنش های زیادی نشان میدهد. در این حالت اگر طرف مقابل هم بخواد مقابله به مثل کرده و یا مانند او رفتار کند؛ مشکلات بیشتر خواهند شد. از این رو اگر با چنین فردی زندگی میکنید؛ باید بدانید که روش صحیح برخورد با آنها چگونه است. در این قسمت راهکارهایی را ذکر کرده ایم که تنش های میان شما را به حداقل میرسانند. برای اطلاع از راه های رفتار با همسر کلیک نمایید.
برای رفتار با همسر زودرنج ، نباید به صورت مداوم این موضوع را به او یادآوری کنید. برای مثال نباید در هر بحث و دعوایی به او بگویید که خیلی زودرنج است و دیگر از رفتارهایش خسته شده اید. او خود از این موضوع مطلع بوده و حتی ناراحت است.
همسر زودرنج، نسبت به قضاوت شدن نیز بسیار حساس میباشد. از این رو هیچگاه او را به خاطر رفتار و کارهایش سرزنش و یا مسخره نکرده و اجازه دهید تا آزادانه حرف هایش را بزند. برای اطلاع از روش های درست انتقاد از همسر کلیک نمایید.
در حین مشاجره مدام نگویید تو نمیگذاری، تو نمیفهمی، تو مقصری و… بلکه در ابتدای جملات تان از من استفاده کنید. برای مثال بگویید که من میخوام باهات حرف بزنم. من درک میکنم و از این قبیل جملات.
از آنجایی که یکی از دلایل اصلی زودرنجی افراد کمبود اعتماد به نفس شان است؛ بهتر است به آنها کمک کنید تا روی توانمندی های خود کار کرده و از لحاظ شخصیتی رشد کنند.
احتمالا همسر زودرنج شما، زبان عشق متفاوتی نسبت به شما دارد. برای مثال او دوست دارد که ابراز علاقه شما را بشنود؛ اما شما تمایل دارید تا در عمل به او نشان دهید. همین موضوع باعث بروز مشکلات زیادی میگردد. از این رو سعی کنید زبان عشق خود را با او هماهنگ کنید.
اگر خودتان میدانید که حرف یا رفتار شما باعث عصبانیت و ناراحتی او شده است؛ حتما عذرخواهی کرده و مسئولیت پذیر باشد. برای اطلاع از راه های جایگزین ایراد گرفتن از همسر کلیک نمایید.
از همسر زودرنج خود در مورد دلیل ناراحتی اش سوال کرده و به حرف های او گوش دهید. چنین افرادی نیاز به شنیده شدن دارند.
معمولا افراد زودرنج زیاد تمایل به حضور در جمع های مختلف ندارند. از این رو در این زمینه آنها را مجبور نکرده و با آنها در جمع هایی حاضر شوید که برایشان آشناست و با آنها راحت هستند. برای مطالعه مقاله زنم همیشه ناراحته کلیک نمایید.
حتما در مورد رفتار با همسر زودرنج از یک روانشناس کمک گرفته و به صورت اصولی با این موضوع برخورد کنید.
در حین بحث کردن با آنها کمی مکث کرده و اجازه ندهید که عصبانیت بر شما غلبه کند. حتی به صورت مستقیم به آنها بگویید که به زمان بیشتری نیاز دارید.
طبیعتا همسر زودرنج نسبت به همه چیز واکنش نشان داده و تمایل دارد تا مشاجره را ادامه دهید. اما شما به دام نیوفتید و به این موضوع تن ندهید.
اجازه ندهید که همسر زود رنج تان احساس ناامنی کند. همواره به او اطمینان دهید که او را دوست دارید و در کنارش خواهید بود.
همواره نقاط قوت او را دیده و به او یادآوری کنید که چقدر دوستش دارید یا چقدر او توانمند است. با اینکار احساس ارزشمندی و عزت نفس را در او تقویت خواهید کرد.
از آنجایی که همسر زودرنج سریعا دچار سوتفاهم میشود؛ باید منظور خود را به طور واضح و شفافی برای آنها توضیح داده و از بروز واکنش های مختلف در آنها پیشگیری کنید.
پیدا کردن علت این موضوع میتواند بسیار موثر باشد. چرا که در این حالت او را بیشتر درک کرده و همچنین کمک خواهید کرد تا از این موضوع گذر کند. برخی از دلایلی که باعث میشوند تا افراد زودرنج شوند؛ شامل موارد زیر هستند.