برق گرفتگی کودک شرایط خطرناکی است که منجر به نگرانی و سردرگمی والدین شده؛ به طوری که احتمالا نمیدانند اقدام درست چیست. از آنجایی که کودکان مخصوصا در سنین پایین، بسیار کنجکاو و بازیگوش هستند؛ بسیار احتمال دارد که خود را در شرایط برق گرفتگی قرار داده و خودشان منجر به بروز چنین حالتی شوند. این موضوع حادثه ناخوشایندی است که میتواند آسیب های جبران ناپذیری برای کودک ایجاد نماید. به همین دلیل است که والدین باید در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کرده و محیط اطراف کودک را ایمن نمایند. از طرفی خودشان نیز بیشتر از کودک مراقبت کرده و موارد احتیاطی را رعایت نمایند. در این مورد میتوان با یک مشاوره کودک نیز مشورت نمود.
برای دریافت مشاوره در زمینه برق گرفتگی کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
برق گرفتگی کودک تفاوتی با بزرگسالان ندارد؛ اما به این دلیل که آنها آسیب پذیرتر هستند؛ مشکلات بیشتری را تجربه خواهند کرد. از طرفی آنها اصلا از خطرات ناشی از بازی کردن با سیم ها یا پریزهای برق آگاه نیستند. به همین دلیل خودشان را در معرض خطر برق گرفتگی قرار میدهند. در این حالت، برق از بخشی از بدن آنها عبور کرده و آنها را دچار شوک میکند. آسیبی که برق به بدن کودک وارد میکند بستگی به نوع جریان و مدت زمان تماس دارد. در بیشتر موارد شاهد آسیب های جزئی و کوتاه مدت هستیم. اما احتمال آسیب های جدی تر و حتی مرگ کودک نیز وجود دارد. برای اطلاع از راه های آموزش نظم به کودکان کلیک نمایید.
ممکن است شما اصلا متوجه برق گرفتگی کودک در همان زمان نشوید. چرا که اگر شما حضور داشتید؛ او را از اینکار منع میکردید. اما احتمالا به زودی شاهد نشانه هایی روی بدن او خواهید بود که متوجه این حالتو خواهید شد. برخی از این نشانه ها، شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از دلایل خونریزی بینی کودکان کلیک نمایید.
اگر شوک ناشی از جریان برق به اندازه کافی قوی باشد؛ کودک را بیهوش کرده، منجر به قطع شدن تنفس او میگردد؛ باعث تشنج یا ایست قلبی شده و در نهایت با آسیب زدن به مغز، قلب و سایر اندام ها میتواند باعث مرگ هم بشود.
اما چرا برق گرفتگی کودک اتفاق میافتد. در بیشتر موارد بروز این حالت حاصل بی احتیاطی والدین است. چرا که کودک از خطرات بازی کردن با برق و نزدیک شدن به آن آگاه نیست. این والدین هستند که باید پریزها و سیم های برق داخل خانه را ایمن کرده و یا اشیای فلزی در اختیار کودک قرار ندهند. برخی از دلایل عمده ای که در بیشتر خانواده ها باعث بروز این حالت میشوند؛ شامل موارد زیر میباشند. برای آشنایی با روش های ایمن حمام بردن کودک و نوزاد کلیک نمایید.