avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

نوزاد تازه متولد شده | 8 مرحله تا خارج شدن از دوران نوزادی

نوزاد تازه متولد شده نیازهای بسیاری در زمینه های مختلف زندگی دارد. پدر و مادر زمانی که فرزند خود را در آغوش می‌گیرند، مسئولیت های فراوانی را باید قبول کنند. نگهداری از فرزند، تهیه نیازهای اساسی، تربیت و … مواردی است که باید همه والدین از آن آگاه باشند. نوزدان نیاز به مراقبت و توجه دارند تا بتوانند سلامت جسمانی و روحی را تجربه کنند. به همین جهت آشنایی با نشانه های سلامت، بیماری و آسیب های روحی در کودکان الزامی است. برای شناسایی این نشانه ها، حتما از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوزاد تازه متولد شده می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.


منبع:  نوزاد تازه متولد شده

نوزاد تازه متولد شده


همه ما انسان ها در رابطه با نوزادان حساسیت و مراقبت زیادی نشان می‌دهیم و توجه به آنها را در اولویت قرار می‌دهیم. اما به طور کل اولین چیزی که از بدو تولد باید مورد توجه ما قرار بگیرد؛ تغذیه کودک است. نوزاد با زبان خود توانایی بیان گرسنگی را ندارد. به همین جهت باید حواستان به خوراک او باشد. نوزاد تازه متولد شده با صدای گریه از خود نشانه هایی را بروز می‌دهند که آشنایی با این گریه ها شما را راهنمایی می‌کند تا در رابطه با گرسنگی، تشنگی، بی قراری و … نوزاد اطلاعات کسب کنید.

به عنوان والد و مراقب، باید به نوزاد تازه متولد شده به خوبی توجه کنید و موارد مختلف در او را بررسی کنید. باید دقت کنید که کودک در روز به چند بار تغذیه و چند بار تعویض پوشک لازم دارد. نحوه خواباندن و قلق آرام کردن او چیست؟ در این مقاله تمامی جوانب مهم نوزاد تازه متولد‌ شده را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

روند رشد نوزاد تازه متولد شده

نوزاد تازه متولد شده همیشه نیاز به مراقبت و نگهداری دارد. به همین جهت لازم است تا همه رفتار و اعمال کودک را شناسایی کنید تا در صورت لزوم، نیاز او را رفع کنید. در این بخش مقاله به این موضوع پرداخته ایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد