سفلیس یکی دیگر از انواع بیماری های مقاربتی است که منشا آن باکتری است. سفلیس در طی مراحل مختلفی در بدن ظاهر شدن و پیش رونده است. در واقع اگر به موقع درمان و یا تشخیص داده نشود؛ میتواند مشکلات زیادی برای افراد ایجاد کند. سفلیس در بیشتر موارد منجر به بروز زخمهای عفونی در سطح بدن شده و مشکلات زیادی را برای مبتلایان ایجاد میکند. از آنجایی که این بیماری در بدن مدتی به صورت پنهان وجود دارد و هیچ نشانه ای از خود بروز نمیدهد؛ تشخیص آن دشوار است. به همین دلیل افراد در این دوران ممکن است که این بیماری را به دیگران نیز منتقل کنند. در این مقاله در مورد راه های انتقال آن به دیگران و همچنین جنبه های دیگر این موضوع صحبت خواهیم کرد. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.
منبع: سفلیس
برای دریافت مشاوره در زمینه سفلیس می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.
سفلیس در مراحل اولیه آن قابل درمان و کنترل بوده؛ اما اگر پیشروی کند؛ میتواند منجر به بروز مشکلات بسیار جدی گردد. همچنین بسیار مسری و واگیردار بوده و به سرعت بین افراد منتقل میشود. همچنین تفاوت اصلی این بیماری با دیگر بیماری های آمیزشی در این است که سفلیس ممکن است از طریق پوست نیز به دیگری منتقل گردد. به همین دلیل کاندوم تنها راه حفاظت افراد در مقابل این بیماری نیست. در مدت زمانی که فرد از نشانه های خود و یا حتی ابتلا به این بیماری اطلاعی ندارد؛ میتواند دیگران را مبتلا کرده و مشکلات زیادی ایجاد کند. برای اطلاع از عوارض جانبی رابطه دهانی کلیک کنید.
از آنجایی که بیماری سفلیس انواع مختلفی داشته و همچنین در طی مراحل مختلفی صورت میگیرد به همین دلیل نشانه ها در هریک از این مراحل متفاوت است. به همین دلیل بهتر است در ابتدا در مورد این مراحل و انواع اطلاعاتی را کسب کنیم. اما تقریبا اصلی ترین نشانه های ابتلا به این بیماری مقاربتی بروز زخم های عفونی بر پوست است.
سفلیس علاوه بر انتقال از طریق پوست، در حین رابطه جنسی واژینال، مقعدی و دهانی با فرد مبتلایی که در مراحل اولیه قرار دارد نیز؛ اتفاق میافتد. همچنین مادران مبتلا نیز میتوانند به فرزندان خود این بیماری را در دوران بارداری منتقل کنند. فرآورده های خونی آلوده نیز افراد را دچار این بیماری میکند. همچنین در مورد انتقال پوستی نیز وقتی فرد با زخم باز شانکر (نوعی زخم بدون درد) فرد مبتلا به صورت مستقیم برخورد کند؛ اتفاق میافتد.
سفلیس تقریبا به چهار شکل مختلف بروز کرده که میتوان از آنها به عنوان مراحل و یا انواع سفلیس یاد کرد. برخی از آنها شامل موارد زیر میشوند.