avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

لگد زدن جنین | 6 روش کاهش حرکات جنین

لگد زدن جنین بین هفته های 16 تا 24 بارداری قابل مشاهده است. تعدادی از مادران به دلیل عدم آشنایی با بارداری، تا 20 هفته هیچ حرکتی را احساس نمی‌کنند. اگر تا هفته 24 هیچ حرکتی از جنین دریافت نشد، مادران باید فورا به متخصص زنان مراجعه کنند. در واقع لگد نوزاد نشان دهنده سلامتی او می‌باشد و مادران باید تا زایمان این حرکات را احساس کنند.

احساس لگد‌زدن جنین با چیزی که جنین از روی شکم مادر دریافت می‌کنند؛ متفاوت است. بنابراین این احساس، ارتباط قوی بین مادر و جنین است. حرکات عادی جنین در دوران بارداری متفاوت است. برای اینکه حرکات جنین را شناسایی کنید؛ می‌توانید از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بارداری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.


منبع:  لگد زدن جنین

لگد زدن جنین چگونه است؟

لگدزدن جنین یا همان ابورتوس جنینی، فرآیندی است که در آن جنین در دوران حمل و نگهداری توسط مادر، قبل از اتمام دوران بارداری، از خود حرکات نشان می‌دهد. این فرآیند ممکن است به صورت طبیعی و خودبخودی رخ دهد یا نیاز به مداخله پزشکی داشته باشد. این موضوع معمولا نتیجه‌ ای از عوامل زیادی مانند عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی، عوامل فیزیولوژیک و مشکلات پزشکی است.

لگد‌زدن جنین می‌تواند حرکات ملایم باشد یا با افزایش سن بارداری، این حرکات شدت بیشتری بگیرد. گاهی حرکات به قدری شدید است که مادر دچار اضطراب و استرس می‌شود. این حرکات به شیوه های گوناگونی است که در هر مادر با دیگری متفاوت است. در این مقاله راجع به لگد زدن نوزاد به طور کلی صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نشانه های بارداری کلیک کنید.

حرکت جنین را چطور حس کنیم؟

لگد زدن جنین مانند یک چرخش ملایم است. زمانی که سن بارداری افزایش می‌یابد، لگد و حرکات نیز شدید تر می‌شود. اگر شدت لگد ها به قدری زیاد باشد که مادر اذیت می‌شود؛ باید به پزشک مراجعه کنید. حرکاتی وجود دارد که با مشاهده هر کدام از آنها نیز باید به پزشک مراجعه کنید. در ادامه به این حرکات اشاره کرده ایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد