avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

اختلال نوشتن | 5 روش درمان اختلال نوشتن

اختلال نوشتن یا دیسگرافیا؛ اختلال یادگیری است. این اختلال به منظور مشکل در نوشتن است که می‌تواند افراد را به خود درگیر کند. این اختلال از دوران کودکی قابل تشخیص است. والدین با آگاهی از این موضوع می‌توانند به راحتی تشخیص دهند که فرزندشان به اختلال‌ نوشتن درگیر است یا خیر. علت اختلال‌ نوشتن هنوز مشخص نیست ولی اغلب به دلیل یک رویداد آسیب زا رخ می‌دهد.

اگر متوجه اختلال نوشتن فرزند خود شده اید؛ نگران نباشید. زیرا با کمک روانشناس و مشاورین می‌توانید نسبت به راهکارها آشنا شوید و بهترین روش را برای کاهش نشانه های فرزند استفاده کنید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلال‌ نوشتن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.


منبع:  اختلال نوشتن

اختلال نوشتن چیست؟

اختلال نوشتن یک مشکل یادگیری است که باعث مشکل در توانایی نوشتن صحیح و قابل فهم متن‌ها می‌شود. افرادی که این اختلال را دارند ممکن است دچار مشکلاتی مانند ناتوانی در ترتیب کلمات، اشتبا هات در املاء، نوشتن بر عکس کلمات یا حروف و یا دشواری در نوشتن جملات کامل و منطقی شوند. این اختلال معمولا در دوره‌ های آموزشی ابتدایی شناخته و تشخیص داده می‌شود.

از مهارت های مهم و کاربردی زندگی امروزه، نوشتن است. اما برخی از کودکان توانایی نوشتن ندارند. در واقع این افراد از اختلال یادگیری رنج می‌برند. چنین افرادی نمی‌توانند مانند افراد عادی مفاهیم، اندیشه ها، افکار و عملکرد های مختلف را درک کنند. این افراد به دلایل مختلفی به دیسگرافیا مبتلا می‌شوند که برای درمان باید تمامی این دلایل بررسی شود. اختلال نوشتن اغلب با اختلال خواندن نیز همراه است؛ به همین جهت توصیه می‌شود که اختلال خواندن نیز مورد بررسی قرار بگیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلال یادگیری کلیک کنید.

علائم اختلال نوشتن

کسانی که به اختلال نوشتن مبتلا هستند، نشانه هایی را از خود بروز می‌دهند. برای اینکه با نشانه های اختلال ‌نوشتن آشنا شوید؛ در ادامه همراه ما باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد