ناتوانی در دوستیابی کودک به علل مختلفی بستگی دارد. برخی از کودکان توانایی برقراری ارتباط با همسالان خود را ندارند؛ در مدرسه همیشه تنها هستند و هیچ همبازی در زندگی ندارند. از طرفی برقراری ارتباط با همسالان و دوستان حائز اهمیت است و زندگی اجتماعی فرد را تشکیل میدهد. به همین جهت والدین باید علت این ناتوانی کودک را شناسایی و به توانایی تبدیل کنند.
برای اینکه ناتوانی در دوستیابی کودک را کاهش دهید؛ باید به دنبال آموزش مهارت های دوستیابی و ارتباطی باشید. با وجود اینکه دوستی های دوران کودکی بی ثبات است. اما به رشد شخصیتی فرد منجر میشود. اگر پدر و مادر توانایی آموزش لازم و اصولی در این زمینه ندارند؛ باید از روانشناس راهنمایی بگیرند تا این مرحله از رشد کودک دچار اختلال نشود. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ناتوانی در دوستیابی کودک میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.
منبع: ناتوانی در دوستیابی کودک
ناتوانی در دوستیابی کودک باعث ضعف در روابط اجتماعی و فردی میشود. به همین جهت توصیه میشود که مهارت های ارتباطی را به فرزند خود آموزش دهید و اجازه ندهید تا گوشه گیری عضوی از شخصیت او شود. البته که برقراری ارتباط با دیگران از همان ابتدای تولد قابل شناسایی است. عده ای از افراد در بدو تولد خلق و خوی خوبی از خود نشان میدهند اما برخی دیگر توانایی خوبی برای برقراری ارتباط ندارند. به همین جهت گوشه گیری، تنهایی و انزوا از همان ابتدا خود را نشان میدهد.
بنابراین ناتوانی در دوستیابی کودک تا حدودی ذاتی و فردی است. اما برقراری ارتباط مهارتی است که فرد باید آموزش ببیند. هر انسانی نیازمند ارتباط اجتماعی است و تمایل دارد تا در گروه دوستان قرار بگیرد. به همین جهت اگر این مهارت را ندارید حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. در این مقاله نیز راجع به جوانب مختلف ناتوانی در دوستیابی کودک صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه گوشه گیری در کودکان کلیک کنید.
ناتوانی در دوستیابی کودک به دلایل مختلفی بروز میکند. عوامل ژنتیکی، اختلالات روانی، اضطراب و … عواملی هستند که در بروز این موضوع دخیل میباشند. در این بخش مقاله علل ناتوانی در دوستیابی کودک را توضیح داده ایم.