avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

avajeh

ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف خانواده، اعتیاد، ازدواج و ...

طلاق عاطفی | 5 تاثیر طلاق عاطفی بر زوجین

طلاق عاطفی زمانی رخ می‌دهد که زندگی‌مشترک زن و مرد سرد شده باشد. اما به دلایل مختلفی مانند فرزند یا دیدگاه های منفی جامعه، درخواست طلاق خود را قانونی نمی‌کنند. در این نوع طلاق زن و مرد به شدت یکدیگر را نادیده می‌گیرند و بی تفاوت از هم زیر یک سقف زندگی می‌کنند. در زندگی این افراد؛ محبت و عشقی وجود ندارد و فقط یکدیگر را تحمل می‌کنند.

گاهی به دلیل حفظ ظاهر و آبرو این افراد طلاق عاطفی را بهتر از طلاق قانونی می‌دانند و زندگی مشترک بدون دخالت در زندگی فردی را ادامه می‌دهند. احساس غریبگی و بیگانگی بین آنها حاکم است و دلسرد از یکدیگر ادامه می‌دهند. البته که طلاق عاطفی به مرور زمان بعد از زندگی مشترک رخ می‌دهد و ممکن است که تا پایان عمر زوجین ادامه داشته باشد. یا حتی بعد از مدتی خسته شوند و به طلاق به صورت قانونی ختم شود. پیامد این روابط بیشتر بر کودکان است و آسیب های زیادی به آنها وارد می‌کند. برای جلوگیری از این آسیب ها؛ حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق عاطفی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.


منبع:  طلاق عاطفی

طلاق عاطفی چیست؟


تا به حال طلاق عاطفی به گوش شما خورده است؟ این مدل طلاق نوعی جدایی اما زیر یک سقف است. زن و شوهر علاقه ای به یکدیگر ندارند و طی اتفاقات متفاوت، زندگی آنها چنین موقعیتی را به خود گرفته است. هرگز به یکدیگر محبت نمی‌کنند و اغلب برای جلوگیری از آسیب به فرزندان تن به ادامه زندگی می‌دهند. در این مقاله تمامی جوانب طلاق عاطفی را سنجیده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشکلات طلاق کلیک کنید.

علائم و نشانه های طلاق عاطفی

طلاق عاطفی نوعی جدایی است که زن و مرد بدون ذره ای محبت در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند. از جمله علائمی که در این زمینه بین زوجین وجود دارد را در ادامه توضیح داده ایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد